14. december 2012

Strikkebryderier og -glæder

Lillefrø er blevet mobil og da hun først bliver 5 mdr på mandag er det altså noget tidligere end nogen havde forventet. Hun maver sig frem over gulvet, når hun får øje på noget interessant. Så der er behov for noget varmt kravletøj. Derfor har jeg strikket en lille body, hun kan have på over strømpebukser og t-shirt. Men ak og ve. For det første er den for kort, for det andet er Lillefrøs lår simpelthen for fede til, at den kan lukkes omkring dem! Jeg undres til stadighed over, at modermælk alene kan skabe en sådan buddhas´k skønhed ;-)


Eneste trøst er, at jeg ikke nåede at tage op til Isager i Tversted for at købe endnu et nøgle Isager Peruvian Highland til ærmerne - i den ellers så skønne farve Rhubarb. Nu kan den ligge lidt i strikkekurven indtil jeg finder ud af, om den skal laves færdig til gavekassen, laves i større størrelse eller jeg skal trevle op og starte på noget andet.

Her får strikkeglæden lov til at udfolde sig for fuldt blus. Jeg begynder stort set på et nyt projekt hver aften, når jeg har fri og det er helt og aldeles herligt :-) Efter at have været låst inde så længe med eksamenstræning og intensiv læsning, er det i den grad en befrielse at give kreativiteten fuldstændig frit løb. Jeg glædes over hvert eneste projekt og bekymrer mig ikke om hvor lang tid det tager, eller hvornår det bliver færdigt. Selv Frost skal nok blive færdig en dag ;-)


Et enkelt problem har jeg dog - skal jeg investere i endnu flere pinde? Selvom jeg bruger Addi Click er der grænser for, hvor mange wirer jeg har og hvor tit, jeg gider skifte pindene.

Medens jeg tænkte over det, brugte jeg frokostpausen på, at gå en lille tur nede af bakken, for at besøge Weller, der holder fredagsåbent i december. Jeg gik troligt tilbage op ad bakken igen (den bakke er faktisk 1,5 km og temmelig stejl ;-) ) med 3,5 kg garn. Det karryfarvede skal strikkes dobbelt til Annette Danielsens poncho i Råt og Godt til min yngste søns kæreste og det rødbrune skal blive til en Vandløb (også AD) til min yngste søn, der for første gang har bedt mig om at strikke en trøje til ham :-) Den lyseblå skal bruges som følgetråd i et af de kjoleprojekter, jeg har startet. Og nej, ingen af disse farver var på lager med undtagelse af den lyseblå, der alligevel ikke kan blive til noget uden følgetråden. Og så må jeg jo støtte de lokale ;-)

Rigtig god strikkelyst derude - jeg håber I folder jer ud og nyder det :-)

Ingen faktaboks - for den lille body er jo ikke færdig - den mangler små korte pufærmer :-)

27 kommentarer:

 1. Det er altid surt ikke at have garn nok. Men kan jo læse at du har en garn puscher i nærheden, hvor er du bare heldig... men hvis det var mig, blev det helt sikkert for dyrt at have en sådan en som nabo.

  SvarSlet
 2. Dejligt at du ikke har længere til Weller. Det er super garn han har og jeg venter også på en levering derfra.

  SvarSlet
 3. Vildt skønne indkøb. Hvor er jeg glad for at der er mindst 300 km. op til Hr. Wellers butik.

  Jeg er vild med den kravle suit du har lavet. Ærgerligt, at den ikke passede, men de har det jo med at vokse stærkt i den alder.

  God week-end.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Gid Weller også boede i mit lokal-område, men det gør han måske også. Computeren står da i stuen ;)

  Ærgeligt med "bodyen" ellers en god ide, og det er jo dejligt at hun trives helt som hun skal.

  SvarSlet
 5. Hej søde Lene!

  Sikke nogle dejlige indkøb du har gjort !

  Min lille Liv bruger også body med strømpebukser for hun ligger heller ikke stille mere. Liv vejer nu 8 kg og er 68 lang, så hun holder altså ikke lige den slanke linie, men hun er bare skøn.

  Dejligt at høre at I havde en god tur, synd at billederne ikke var så gode af jer, men det kan jo ske.

  Hav det godt !


  SvarSlet
 6. Nydelig farge i allefall
  Hilsen Beth

  SvarSlet
 7. Så nydelig tråd du har kjøpt. Ja, det er ikke alltid like lett med disse størrelsene. Jeg storkoser meg med Levi nå, tvillingene sover og Levi og jeg ser på julekalenderen. Jammen er vi heldige som får glede oss sammen med barnebarn. Jeg ønsker deg en fin fredagskveld. ;-)

  SvarSlet
 8. Tænk at bo så tæt på Weller - er glad for at det ikke er mig ;0)
  Det var ellers en sød body, men de små de vokser altså hurtige end vi kan nå at sige strik :0)

  Rigtig dejlig weekend

  SvarSlet
 9. Det er vel nok noget lækkert garn, du har købt; jeg overvejede selv at kigge forbi hos Weller, men da jeg ikke har specifikke projekter på menuen, besindede jeg mig.
  Lækker body, synd at den er for lille, men dejligt at Lillefrø vokser, som hun skal

  SvarSlet
 10. Tænk hun allerede er 5 mdr. ! Tiden løber.
  Og skønt garn du har fået.
  Farlig nabo (hr Weller) må jeg sige !
  jeg købte noget garn, som jeg må ud at hente. Jeg tør næsten ikke - for hvilke fristelser venter der ikke ?
  Det er flotte farver du har investeret i.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 11. Klart man må støtte de lokale garnhandlere!..:))
  Jeg har selv sett Buddha-lignende skikkelser som næres på morsmelk alene..utrolig sjarmerende:)
  Ha ei riktig god helg, klem fra meg;)

  SvarSlet
 12. Jeg har fokus på du spare portoen, når du selv kan hente forsyninger. Det er godt.

  SvarSlet
 13. Det er dejligt med runde former :-)
  Tænk at kunne gå til hr. Weller, det må være skøn. Lækkert garn du har fået hentet, det bliver spændende at se hvad det bliver til.
  God dag
  Majbritt

  SvarSlet
 14. Hvor trælst at bodyen er for lille- men dejligt at lillepigen trives så godt.

  Min poncho er ved at være ved vejs ende - men tor det eller ej, der er sneget sig et par småfejl ind i opskriften

  SvarSlet
 15. Den body ser spændende ud. Hvor er opskriften fra?
  Uha det er en farlig nabo, du har ;-)

  SvarSlet
 16. Er aldeles misundelig - tænk at kunne smutte over på det wellerske garnlager så nemt. Webshop er fint, men giver ikke meget 'gramseglæde' :)

  SvarSlet
 17. Hæ, hæ der er guf i den modermælk :-) Farligt at være så tæt på hr. Weller!

  SvarSlet
 18. Jeg var lige ved at falde ned af stolen, da jeg læste om Lillefrøs mobilitet! iris er 2 måneder og kan absolut intet ud over at give sin røst til kende, men det er hun også god til. Tænk hvis hun kan kravle om to måneder, men det er nu også meget tidligt.
  Jeg nyder at læse om de nystartede projekter og glæden ved dem. Jeg handler også en del hos Weller og har besøgt ham, og det er nu nummer et at have et garn i fingrene, inden man køber.

  SvarSlet
 19. Jeg venter spændt på at høre om du har fået købt ekstra pinde og wirere :-)

  Det må aldrig nogensinde være mangel på udstyr, der hindrer en i at starte på endnu et strikketøj!!!! Hellere have ti pinde for meget (som om det kan lade sig gøre med den hast vi slår masker op til nyt) end én for lidt!!!! Det er mit motto!

  Og det er ikke fordi jeg er tilhænger af overforbrug og materialisme, men når det kommer til strikkegrej gør jeg altså en undtagelse.

  SvarSlet
 20. Uh bor du så tæt på Wellers garn paradis - det lyder farligt. Det er lækre sager du har købt, har har så meget lækkert garn til billige penge.
  Ærgeligt med modellen til lillefrø, men godt at hun klarer sig fint på modermælken og lårene bliver nok tyndere, når hun begynder at gå.

  SvarSlet
 21. er meget taknemmelig for at jeg ikke bor så tæt på det garnparadis du lige måtte forbi, og også en anelse misundelig bare en lille smule :-)

  spændende garn du har fået med hjem og er sikker på at du kan forvandle det til de smukkeste ting....

  Lillefrø er hurtig på aftrækkeren det var en af mine drenge også blev vildt overrasket over at han en dag pludselig var et helt andet sted end jeg havde lagt ham da jeg lige gik på toilettet... Du må igang med en størrere model, for de bodyer er bare guld værd til de små når de ligger der og roder rundt på gulvet....

  SvarSlet
 22. er meget taknemmelig for at jeg ikke bor så tæt på det garnparadis du lige måtte forbi, og også en anelse misundelig bare en lille smule :-)

  spændende garn du har fået med hjem og er sikker på at du kan forvandle det til de smukkeste ting....

  Lillefrø er hurtig på aftrækkeren det var en af mine drenge også blev vildt overrasket over at han en dag pludselig var et helt andet sted end jeg havde lagt ham da jeg lige gik på toilettet... Du må igang med en størrere model, for de bodyer er bare guld værd til de små når de ligger der og roder rundt på gulvet....

  SvarSlet
 23. Åhr, hvor er den sød, så må du gemme den til en anden baby, næsten synd at trævle den op.
  Ih, der er altså ikke noget så skønt som opstart af projekter, og så med sådan en pusher lige i nærheden, det må være lykken....
  Og tak for kommentaren, har vist ikke tabt mig, svinger meget lige fra 55 til 62 kg, den overgangsalder gør ikke noget godt for min krop, har altid ligget stabilt og kunne spise lige hvad jeg havde lyst til, men nu......

  SvarSlet
 24. Du kan så si, hva den morsmelk kan gjøre av underverker. Det høres dog ut som at Lillefrø har det godt. da får vel heller farmor strikke noen ekstra omganger så den lille kan bevege seg uten hindringer. :)

  Viktigheten av å støtte det lokale næringsliv skal absolutt ikke kimses av. 3,5 kg garn må vel sies å være en god støtte. :)

  SvarSlet
 25. Class 45H, trained by historic veterans of the 99th Pursuit Squadron. [url=http://www.fillerobe.com]canada goose jackets[/url] The Wonders were also looking at life without one of it's biggest stars. [url=http://www.d2now.com]where to buy canada goose jackets in toronto[/url] Ubxawnhty
  [url=http://www.jacketstorontoonsale.com]canada goose womens jacket[/url] Uesenjlfl [url=http://www.louboutinstoreuk.co.uk]christian louboutin shoes[/url] hkqdhkgin [url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]where to buy canada goose[/url]

  SvarSlet
 26. Åh - din stakkel. Og nu har du endda gjort dig så megen umage med knapperne.

  Sådan er det med de der babyer - de passer ikke altid til standard opskrifter.

  Mine 2 stk. have ihvertfald "gode lår".

  Skønt garn du fik indkøbt.

  SvarSlet
 27. whoah this weblog is excellent i really like studying your articles.
  Stay up the great work! You realize, lots of individuals are hunting round for this info,
  you could aid them greatly.

  Review my web-site - fake ray bans

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.