31. december 2012

Status

Jeg tror aldrig, jeg er gået ind i et nyt år med mange spændende projekter på pindene. Det har været dejligt at give kreativiteten og glæden fuldstændig frit løb, men nu er tiden også kommet til at afslutte. Det plejer at gå helt af sig selv ved at ét projekt tager over og bliver strikket færdigt og sådan fortsætter det til bunken er tom eller et nyt projekt trænger sig på. Et godt bud på det første, der bliver færdigt kunne være Diesel fra bogen Råt og Godt. Desværre har jeg ikke kunnet tage et bare nogenlunde anstændigt billede i dette mørke, men kan røbe, at den bliver strikket i originalgarnet Isager Tweed i en smuk blå.

Strikkeåret 2012 vil jeg afslutte med et udvalg af alt det spændende der er på pindene. Jeg fik ikke strikket så meget som jeg plejer, til gengæld knoklede jeg igennem på arbejds- og uddannelsesfronten og nåede mine mål. Det har været hårdt, men også dybt tilfredsstillende. Og nu til sagen:
Trøje med Fletværk fra Aagaard Tekstilhåndværk i Hurup. Strikket i 2 tråde uld fra samme sted. Farven er betagende blå og gengives ikke helt optimalt på billedet.


Annette Danielsens Frost - og ja, det er det andet ærme, så den begynder at ligne noget, der snart kunne blive færdig. Den har også kun været 2 år undervejs :-) Strikket i lammeuld fra Filcolana og 1 tråd Isager Alpaca 1


Annette Danielsen Mig - er kun nået til taljen, men glæder mig meget til at strikke det fine fletmønster. Strikket i 2 tråde bomuld/uld fra Rasmilla og 1 tråd lace cashmere fra Fur. Den bliver virkelig blød og lækker.


Bente Geil No 8 - ja, den har ligget stille et stykke tid, men er rigtig hyggelig at sidde med og kræver ikke det store tankearbejde, så den skal nok blive færdig, når først, jeg får fingrene i den igen. Strikket i Geilsk bomuld/uld.


Kjole med hulmønster fra Naturlig Strik - den forventer jeg mig meget af og glæder mig til at koncentrere mig om. Jeg strikker den i 1 tråd lammeuld fra Filcolana og 1 tråd Isager Alpaca 1. 

Annette Danielsen Vandløb - det er min absolutte herre-yndlingstrøje og den er så skøn at strikke. På forespørgsel fra min yngste søn, der ellers aldrig har villet ha´ striktrøjer før - føles som lidt af en sejr ;-) Strikket i dejlig uld fra Garnudsalg - garnet virket lidt krads, men har et meget smukt farvespil og jeg forventer, at det bliver lækkert og blødt, når det bliver vasket.

Sey-fas tørklæde fra Perlestrik i Hjørring til min svigerdatter i julegave - hun måtte nøjes med et billede, for det er jo langtfra færdigt. Heldigvis er hun sådan et tålmodigt menneske :-)

Det må vist være nok til en nytårskavalkade - I skal jo heller ikke indvies i alt, vel ? ;-) 

Den mest triste og sørgelige hændelse i 2012 var Irenes død. Hun er savnet, men huskes hver gang pindene bliver løftet og trådene grebet.

Den allermest glædelige og fantastiske hændelse i 2012 var Lillefrøs fødsel. Hun er lynhurtigt blevet det centrum som hele verden drejer sig om :-) 


Hun er smaddersvær at fotografere, for hun har altid fart på - det er sjældent at jeg når at stille ordentligt skarpt ;-)

Med dette vil jeg ønske jer alle et rigtigt godt nytår - gid I må nå jeres mål. Tusind tak for alle kommentarerne og dialogerne i årets løb. Det er sådan en berigelse at dele sin interesse med andre :-)40 kommentarer:

 1. Godt nytår til dig også, Lene. Det lyder som om du har haft et godt år og det er absolut skønne projekter du har på pindene. Tillykke med Lillefrø - skønt med sådan en solstråle!

  SvarSlet
 2. Også godt nytår til dig. Fine ting du har på pindende. Frø buksen sidder flot på hende:-)
  Tak for alle dine søde kommentar i løbet af året.

  SvarSlet
 3. Godt nytår, Lene.
  Smukke ting du har på pindene - og dejlige farver!

  SvarSlet
 4. Rigtig godt nytår. Jeg glæder mig til at se alle dine projekter færdige. Det ser jo fantastisk lovende ud. Skønne billeder af lillefrø.
  Vi "ses" i det nye år.

  SvarSlet
 5. Sikke mangel dejlige strik du har gang i glæder mig til at se mere, rigtig godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
 6. Bliver spændende at se projekterne færdige :)
  Godt nytår :)
  KH Micha

  SvarSlet
 7. Skønne billeder af "lillefrø" :o)

  Og dejligt at se en der også har mange projekter i gang på samme tid.Det er nemlig godt at skifte lidt mellem dem. Og så kan der jo ske det forunderlige at man lige med et har MANGE ting færdige :o)

  Tak for en dejlig blog i farver der lige er mig !!!

  Mange hilsener
  Ingrid

  SvarSlet
 8. Hvor har du mange fine ting i din strikkekurv. Det ene projekt er mere spændende end det andet. Jeg er vildt imponeret over, at du kan huske hvor du er nået til. Jeg glæder mig til at se dem, efterhånden som de bliver færdige.
  Jeg synes nu også billederne af lillefrø er fine selv om hun har fart på. Også godt nytår til dig og tak for året der gik.

  SvarSlet
 9. Hej
  sikke da en masse fint strik du har på pinde... glæder mig da til at se det færdig i det nye år samt en masse mere fra dine altid krative hænder.

  ja livet byder på sorg og glæde. det er noget af det som jeg syntes gør livet være at leve, vi vil mindes Irene med vores hjerte, og forsætte med at strikke masse af dejlige ting, er sikker på det ville have glæde hende, hun var altid igang med masser af spænde ting, tros hendes meget hårde kamp.
  lille pigen vokser og jeg kan se at hun har farmors strik på, sådanne en lille sød pige, dejligt at hun varmer dit hjerte.

  kan du have et rigtig godt nytår sammen med dine kære.

  SvarSlet
 10. Sikke da en masse lækre ting, du har gang i, det bliver spændende at se de færdige resultater.
  Hvor er Lillefrø dog skøn, og så fin hun er i de strikkede bukser
  Godt Nytår, håber I kommer godt ind i 2013

  SvarSlet
 11. Som sædvanlig en masse lækkert strik fra din hånd :-) Kjolen fra naturlig strik er også på min liste (engang)
  Godt nytår til dig og dine :-)

  SvarSlet
 12. Også rigtig godt nytår til dig du flittige strikker ;) Mange mange tak for din kommentar hos mig, den blev jeg så glad for.

  Kh og på gensyn i 2013
  Henriette

  SvarSlet
 13. Flotte ting du har på pindene. Det er da vildt så mange snoninger du har at holde styr på. Glæder mig til at se modellerne færdige.

  SvarSlet
 14. Rigtig godt nytår til dig:-) jeg er virkelig benovet over alle dine projekter , og glæder mig til at følge med i 2013.
  Den lille prinsesse er bare skøn :-)

  SvarSlet
 15. Godt nytår til Strikkeheksen og tak for din entuiame udi strikkekunsten. Den inspirerer.
  Har du set, at der er en bog der hedder Lille Frø?

  SvarSlet
 16. Godt nytår til dig også. Utrolig flotte ting du laver. Jeg er ny i blogverdenen endnu, men har kigget en del på din, og du viser så mange fine ting. Og det ser også spændende ud, det du har gang i for tiden. Karin

  SvarSlet
 17. Godt nytår til dig og dine (;o)
  Dejlige strikkede sager du har i vente i 2013!

  SvarSlet
 18. NU kan jeg ikke være med længere, du har virkelig meget i gang. Faktisk klør det i mine fingre i dag efter at sætte mindst et nyt strikketøj i gang, nu da jeg har fået to færdige. Balancen skal jo helst holdes.....
  Jeg er optaget af lammeuld og alpaka 1, den blanding må jeg prøve, det lyder lovende.
  Jeg kan jo kun se med undren på at et barn vokser så stærkt og udvikler sig så enormt det første år. Hvor er det et skønt lille barnebarn og du har hende i nærheden!
  Jeg vil ønske dig et godt nytår og vi ses til marts.
  Bodil

  SvarSlet
 19. Sikke mange spændende projekter du har på pindene :-)
  Rigtig godt nytår, glæder mig til det nye år
  Majbritt

  SvarSlet
 20. dejlige mange projekter du har gang i... Jeg selv har kun gang i et projekt på pindende og der har jeg ikke nok garn, så sidder lidt forvirret og tænker hvad skal jeg nu strikke... Ikke, at jeg ikke ellers har haft gode ideer men i forvirringen over, at jeg ikke kan komme videre har det hele bare sagt stop.... Nå måske jeg får gang i et nyt projekt på mine pinde i løbet af dagen.

  Ønsker dig et rigtig godt nytår glæder mig til at følge dig også i det nye år, da jeg altid synes at finde glæde og dejlige sager på din side, så det er altid med en skøn forventning, at jeg smutter forbi her :-)

  SvarSlet
 21. Godt nytår til dig og din familie. Sikke mange projekter du har gang i.
  Glæder mig til at se dem færdige.

  SvarSlet
 22. Godt nytt år til deg også Lene, og takk for følget i året vi nå er i ferd med å avslutte.

  Jeg skjønner godt at du er stolt over å ha blitt ferdig med både utdannelse og samtidig fått etablert deg med egen praksis. En ikke så rent liten imponerende bedrift spør du meg.

  Ikke så rent få og spennende arbeider du har på pinnene, mon tro om vi ikke får se og høre mer fra deg i 2013. :)

  SvarSlet
 23. Ogsaa et rigtigt godt nytaar til dig og dine Lene med alle vores bedste oensker for det nye aar og med et stort tak for et dejligt inspirerende blogaar. Et indlaeg er ikke fuldkomment uden din kommentar, og udebliver inspirationen tager jeg vupti en tur indenom strikkeheksen og bliver "ladet op" igen. Vi "ses" i 2013; jeg glaeder mig.
  Knus herfra
  Lin

  SvarSlet
 24. Et rigtig godt nytår til dig - og ja verdens navle ændre sig den dag der kommer børnebørn - intet er som før :) .

  Sikke en masse skønne projekter du har gang i - jeg er ikke så hærdet at jeg ka. Starte på så meget og få det færdigt . Jeg nyder at følge din blog hvor jeg også bliver inspireret til nye projekter ( kan desværre ikke nå alt det jeg gerne vil ;))

  Varme hilsner fra Marianne

  SvarSlet
 25. Åh, sikke lækkerier du har på pindene..... Herligt med strikkefrihed; den udnytter du til fulde og jeg glæder mig som altid over dine gode indlæg og dit smukke, smukke strik!!!

  Jeg ønsker dig en dejlig nytårsaften og glæder mig til endnu et år i dit blog-selskab :-)

  SvarSlet
 26. Rigtig godt nytår til dig også.
  Du har gang i mange fine ting og jeg glæder mig til at læse mere om dem når de er færdige.

  SvarSlet
 27. Godt nytår. En masse spændende projekter, som du har gang i. Jo de kære små suuuuuuuger tid og opmærksom hed fra andet, men de er det hele værd.

  SvarSlet
 28. hej Lene
  Uii nogle skønne ting du har gang i.
  Især den fletværk fra hurup er smuk - men det er de alle. Dem glæder jeg mig til at se mere til.
  Og flere skønne billeder af lillefrø :o)
  Det er hyggeligt du også er her i blogland, og jeg beundrer meget dit flotte strik. Vi render nok på hinanden IRL også - om ikke før, så på Fanø :o)
  Du og din familie ønskes et rigtig godt nytår.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 29. Glæder mig at du også har opdaget lammeuld fra Filcolana sammen med Isager Alpaca 1 - jeg har efterhånden strikket en del i den blanding, og det bliver rigtig fint. Netop nu strikker jeg Irenes pulsvarmere, og mindes hende derigennem. Godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
 30. Godt nytår!
  Og sikke flotte ting du har gang i, dejligt med lidt forskelligt alt efter humør.
  Og hvor er Lillefrø bare smuk i de fine bukser du har lavet, sådan en lille trold.

  SvarSlet
 31. Det er vel nok nogle dejlige projekter du har på pindene :-)
  Og Frost er snart færdig!! Torben bliver glad ;-)
  Tak for i år. Jeg glæder mig til at tilbringe endnu et strikke år i dit dejlige selskab.

  SvarSlet
 32. Godt nytår til dig. Sikken en masse fine projekter som bare venter på at blive færdige:-) Sikken en dejlig Lillefrø.

  SvarSlet
 33. Godt nytår, Lene!
  Det lyder som om 2012 var helt som det skulle være - og hende med buksen til fede lår ser da herlig ud i dem :-)
  Herlige ting, du har gang i.

  SvarSlet
 34. Sikke dejlige ting, du har på pindene. Det må være svært at vælge.
  Hende Lillefrø er bare for sød:-)

  SvarSlet
 35. Du tager da revanche ;-) Skønne projekter.
  Og en super dejlig pige.
  I øvrigt vil jeg benytte lejligheden til at ønske dig et godt nyt år - glæder mig til at følge med i det nye år.

  SvarSlet
 36. Godt nytår til dig. Du er en fantastisk strikker. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at strikke den kjole du har lavet fra hendes verden nr 39 i 2009. Jeg har forsøgt at finde den, men uden held. Ved du om den kan købes eller kan jeg måske købe en kopi af dig. Alternativt kan du måske huske designerer. På forhånd tak for din hjælp.

  SvarSlet
 37. Også godt nytår til dig. Hvor er "lillefrø" kær og kravlebukserne passer fint til den størrelse.

  Jeg skal love for du har mange fine projekter igang. Glæder mig til at se dem færdige:-)

  SvarSlet
 38. Takk :-) og godt nyttår til deg også. Så fint innlegg og mye spennende du har begynt på. Ja, det kommer nok til å bli et fint år for deg. jeg sier alltid at et lite barn fører med seg mye, mye glede og energi.
  Jeg kjenner energien kommer sivende nå og må glede meg. Ha en fin søndag og en god ny uke. Klem fra Rita

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.