29. januar 2011

På vej, på vej

... med nye projekter.

Efter at have set Nynnes Camomille IRL, måtte jeg omgående i gang. Nogle projekter, kan jeg ganske enkelt ikke se, før jeg ser dem i virkeligheden. Camomille er gået fuldstændig henover mit hoved indtil nu. Jeg havde ikke noget originalgarn på lager (dog har jeg efterfølgende fundet 100 g grå Isager Alpaca 1 bagest i skabet ;-)), men syntes, at noget af det dejlige garn, jeg fik i gave af mine strikkesøstre var mere end almindeligt egnet til formålet. Er dog ikke sikker på, jeg har nok garn, men så må jeg jo bestille lidt mere ;-) Det bliver strikket i 1 tråd flerfarvet Indiecita Alpaca og 1 tråd ensfarvet lilla, ren mohair - en skøn, skøn blanding.


Jeg er fuldstændig grebet af at strikke det, selvom det bare er ene ret og jeg er temmelig sikker på, at det bliver et af de projekter, jeg må lave nogle stykker af - jeg skal i hvert fald lave mindst et eksemplar i originalgarnet, dvs. 1 tråd Tvinni og 1 tråd Alpaca 1. Hvad det er, der gør, at en model giver én så megen glæde, at man får lyst til at strikke den mange gange er ikke altid lige gennemskueligt for mig, men lige i øjeblikket strikker jeg kun på Camomille. Den ender med hulens mange masker - alligevel er den bare så dejlig at sidde med.

Det betyder at min perlegruspude ligger lidt stille. Det er dog også et rigtig skønt og sjovt projekt, så det er kun midlertidig stilstand. For længe siden besluttede jeg at lave nogle "boligtekstil-projekter" i perlegrus og Cascade 220 garnet og nu er jeg endelig kommet i gang. De 11 forskellige farver, jeg indkøbte hos Slavi, var egentlig tænkt til et helt andet formål, men den historie er ganske enkelt for lang at fortælle ;-)


Jeg har tænkt, der skal være 4 af ovenstående firkanter - med lidt hækleværk imellem i den marineblå - til 1 pude. Jeg tror, det bliver rigtig godt og skal afprøve lidt forskellige farver, inden jeg beslutter, hvordan jeg vil lave en hel plaid. Perlegrus er - som jeg har skrevet før et aldeles skønt og meditativt mønster, I skulle tage og prøve :-)

Sidste igangværende projekt (det vil her i huset sige, de projekter, der er oppe af kisten, der er jo også dem som er nede i kisten ;-)) er en Frost til min mand i naturfarvet efter hans eget valg. Den bliver strikket i 1 tråd af den gode merino fra Fur og 1 tråd Isager Alpaca . Den er også et dejligt strikketøj, men er lidt på standby i forhold til Camomille.


Jeg har droppet Kaffe Fassets Lydia kjole - jeg følte ikke rigtigt for projektet, der ville blive meget langvarigt - det gjorde mig stresset og det gider jeg ikke at byde mig selv. Så det er blevet afklaret med modtageren og en sten er taget fra mit hjerte :-)

Jeg har brugt januar til at etablere mig som selvstændig, så jeg har travlt, er fattig som en kirkerotte og holder tungen lige i munden - men jeg elsker hvert eneste minut. Jeg har dog også dage, hvor det hele bare er for overvældende, men så trækker jeg mig simpelthen lidt tilbage og tager strikkepindene frem - midlet mod alt ondt og umuligt her i verden ;-)

Hvis du har lyst, så se her: leneklitgaard.dk

Ha´  en rigtig god dag derude :-)

28 kommentarer:

 1. Det var vel nok hurtigt at du kom i gang med Camomille - og det ser ret spændende ud. Var lige inde at tjekke din hjemmeside - den ser flot ud.

  SvarSlet
 2. Glæder til at se dit sjal færdig, det ser dejligt ud.

  SvarSlet
 3. sikke en flot klinik du har - dem der kommer der er bestemt i de allerbedste hænder. Ville virkelig ønske, at jeg boede meget tættere på Aalborg.
  Rigtig god vind her fra sydsjælland hvor solen skinner og varmer mig her bag ruden

  SvarSlet
 4. Kære Lene, jeg ville så gerne lære at strikke perlegrus og har også gemt den beskrivelse du tidligere har lagt ud, men jeg tror det kræver lidt mere samling i min hjerne :))

  Jeg har også strikket både puder og tæpper og jeg elsker det, så jeg er sikker på at du vil være begejstret når du er færdig med puden.

  Herligt at du har startet eget firma, jeg skal da lige kigge og se hvad det er du laver:)

  Rigtig god lørdag
  KH Henriette

  SvarSlet
 5. Spændende at du kaster dig ud i egen klinik. Din hjemmeside ser indbydende ud og jeg skal anbefale dig til venner i Ålborg.
  Jeg må afprøve perlegrusteknikken, og jeg glæder mig til at se dine biligtekstiler færdige.
  Jeg var begejstret for din kommentar til Ann om kreativitet.

  SvarSlet
 6. Jeg liker de enkle sjal bedre enn de med masse hullmønster, så dette så flott ut. man kan undres over hvorfor man liker å strikke enkelte ting flere ganger;)
  Den puta di blir flott i perlegrus, det har jeg aldri prøvd...tror ikke det er det samme som perlestrikk..eller er det kanskje det..med to farger her??
  Skikkelig proff side du har for din praksis!hadde jeg bodd i nabolaget, skulle jeg tatt en time:)
  Nyt helga, klem fra meg;)

  SvarSlet
 7. Allerførst: tillykke med klinikken, det ser rigtig godt ud. Jeg er jo så heldig at bo meget tæt på, så måske kan jeg tage mig sammen til at bestille tid til massage en dag
  Flotte farver du bruger til sjalet

  SvarSlet
 8. Sikken en energi. Skønne ting du har gang i. Desværre bor du lidt for langt væk, ellers kunne du nu godt få lov til at massere mig.

  SvarSlet
 9. Flot du er kommet i gang med din egen klinik. Stort tillykke. Desværre lidt for langt væk for mig! Har selv haft egen klinik i 6-7 år (zoneterapi) og det er super at man selv kan bestemme tempoet. Omvendt skal der jo nogen penge i kassen, så man har tendens til at tage alt ind - orh, det kan man godt lige klare!!

  Så strikketøjet er guld værd!!

  SvarSlet
 10. Hvor ser det bare proff ud med din klinik - men jeg tror nu også at du generelt er et menneske der gør, det du gør, ordentligt.

  SvarSlet
 11. Sikke flittig du er. Jeg glæder mig til at se sjalet færdig - og tillykke med klinikken.

  SvarSlet
 12. Hvem bliver først færdig ;O
  Her er sjalet også pindene,
  i grønt ;)

  Yt.

  SvarSlet
 13. Glemte lige:
  Tillykke og god vind til dig med din nye klinik ;)
  Det er en fin hjemmeside du har til den, ærgeligt det er lige lovligt lang at kører.

  Yt.

  SvarSlet
 14. Spændende farvekombination du bruger til din camomille.
  Din hjemmeside ang. din klinik er meget flot. Hvem der bare boede tættere på.

  SvarSlet
 15. Tillykke med klinikken og website - det ser fantastisk ud - jeg ønsker dig al mulig held og lykke, det fortjener du.
  Og dine strikkeprojekter ser fede ud. Sjovt nok, så har jeg også startet Camomile for nyligt - hyyyyyyggeligt strikketøj!

  SvarSlet
 16. tillykke med klinikken :-) den ligger desvaerre for langt nordpaa for mig.
  held og lykke med den !

  SvarSlet
 17. Det ser lækkert ud dit Cammomille!
  Og så rigtig hjertelig til lykke med klinikken! Michael og jeg vil gerne have hver en omgang massage - snart...Men jeg vender tilbage:-) Håber du får rigtig mange kunder!

  SvarSlet
 18. Camomille ser veldig spennende ut. Høres ut som en god garnkombinasjon. Har ikke forsøkt meg på perlegrus ennå, men synes det er bare så lekkert. Får legge det til et av de mange planlagte prosjekter. :)

  Synes det høres så spennende ut med klinikken din. Her har du bruk for Pippi power, - ingen tvil om det. Men tenker at du må ha hatt ikke så rent lite av det når du bestemte deg for ny utdannelse og egen bedrift. Wow, er rett og slett ganske imponert over ditt tempo og energi. Det høres dog ut til at du er reflektert i forhold til å ta pauser og flink til å finne frem til sysler som gir deg positiv energi.

  SvarSlet
 19. Sikke mange dejlige projektre du har gang i. Held og lykke med din klinik, den er flot.

  SvarSlet
 20. Jeg skulle gjere bodd litt nærmere deg, da hadde jeg blitt fast kunde hos deg...har titt og ofte vond rygg og skuldre.

  Fine strikkeprosjekter du viser frem!
  God søndag,
  klem Fredrikke :O)

  SvarSlet
 21. Tillykke med din flotte klinik og nye tilværelse som selvstændig, Lene. Ønsker dig mange gode oplevelser som massør/kropsterapeut!
  Som altid har du gang i lækkert strik! Og ja, hvad er mere afslappende end at strikke efter kursusdag, klienter osv?

  SvarSlet
 22. Du har vel nok gang i mange flotte ting. Perlegrus kunne jeg godt tænke mig at se lidt nærmere på ved lejlighed.
  Held og lykke med din klinik. Det ser spændende ud. Jeg kunne godt tænke mig at jeg boede lidt tættere på, for en god gang massage er bare så dejlig.

  SvarSlet
 23. Tillykke med den flotte klinik, tænk sig at kunne få masage og snakke strik samtidig..:o) Det må være som i himlen....
  Flotte ting du har gang i, har endnu ikke prøvet perlegrus, men det skal jeg. Helt vild med farverne i dit sjal.
  Skal også igang med Dig fra AD til manden.

  SvarSlet
 24. Sikke en lækker hjemmeside du har fået dig. Og du ser bare totalt tjekket ud på billedet.

  Kan godt forstå at du måtte igang med sjalet. Det er absolut også på min lange ustrukturerede omprioriterede strikkeliste.

  SvarSlet
 25. Jeg skal lige lover for at du har gang i nogle projekter; men det er nu rigtig rart at ha' noget at skifte med. Jeg synes motivationen bli'r bedre, når man ser nogle flere resultater, så her er også altid gang i mange ting.

  Tillykke med at du er blevet selvstændig; held og lykke med virksomheden fremover.

  SvarSlet
 26. Jeg er også kommet godt i gang med Camomille, men weekendens strikketid blev dedikeret til huestrikning til Cuba, så i næste uge må jeg videre med sjalet.

  Som altid har du mange spændende projekter i gang og alligevel formår du at holde rede på dem vha. kisten og dine kurve :-)

  Jeg ønsker held og lykke i dit nye erhverv.

  SvarSlet
 27. Kære Lene,
  Tusind gange tillykke med din nye klinik. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at ligge der under dine kyndige hænder. Jeg er sikker på, du vil få stor succes, selvom det nok altid er svært i starten.
  Det er en flot hjemmeside - sober, som sådan een skal være, hyggelig, meget, meget venlig og imødekommende, som du er.
  Rigtig god vind med det.
  Camomille er jeg også tiltrukket af efter at have set det live og hørt Helga tale om det. Det er jo et regulært hedebindersjal i lette garner.
  Jeg er spændt på at se, hvad der kommer ud af det pude-tæppe projekt. Jeg har også sådan nogle boligprojekter, men de har ikke taget fuldstændig form her endnu.
  God ide at droppe projekter, der skaber stres. Det må jeg til at lære noget bedre.....
  Frost er en lækker sag på lækre mænd :-)Den må jeg også overveje, når jeg er færdig med de to herresweaters, jeg har gang i nu
  :-/
  Jeg har en kommentar af mere professionel karakter til din hjemmeside. Den skriver jeg til dig om privat.

  SvarSlet
 28. Hej Lene ja stort tillykke med klinikken fra mig også :-) Dit sjal ser super lækkert ud, måske noget man skulle kigge lidt nærmere på.

  Det nytter ikke at presse sig selv så meget med strik, så godt at du har fået taget en beslutning.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.