14. november 2010

En vaskeægte heksering

..... det er lige, hvad jeg har fået af Kristine. Eller rettere byttet mig til for Rambling Rose Cardigan. Mine nøgleord til Kristine var turkis og tudse og så skulle den passe til min tommelfinger. Det kom der dette pragteksemplar ud af


Jeg er fuldstændig vild med den og har gået med den siden jeg fik den. At "bytte evner" i en art naturalieøkonomi, dét er slet ikke så tosset - jeg gør det gerne igen - men nok først, når jeg er færdig med min nye uddannelse og der bliver lidt mere luft ;-)

 

Som om det ikke var nok at få sådan en fantastisk og helt unique ring, så havde den kære pige lagt et par ekstra ting i pakken, f.eks. et skønt læderarmbånd, som flere af husets venner og fastboende - her tænker jeg på min 18 årige søn, hans kæreste og venner - har forsøgt at bortføre indtil flere gange! Meeeen indtil videre har jeg insisteret på, at de kun må låne, for jeg er selv ret vild med det :-)


Og denne helt fantastiske gule og hvide knap, der engang skal pryde det helt rigtige stykke strik og ikke mindst den hvide broche som jo kan pynte på næsten hvad som helst. Jeg var helt og aldeles overvældet over den fine pakke. Hvis I ikke kender Kristines blog, så gå ind og se de fantastiske ting, hun laver :-) Hun er en ren kunstner indenfor indtil flere områder.Metoden med at strikke, samtidig med jeg bliver hørt i "dagens stof" benyttes stadig. Så selvom jeg ikke føler, der bliver strikket, så sker der altså lidt alligevel. Det kan jeg i det mindste se, nu hvor jeg skal tage et par billeder. Her ser du Annette Danielsens Regnvejrsdag "in progress"Forfærdende nok, har jeg ladet mig lokke til det helt store Fair Isle projekt, nemlig Kaffe Fassetts Lydia (fra Rowanhæfte 148) - hvordan det går til kan jeg knap nok svare på, men det har noget at gøre med, at min yngste søns søde kæreste fik lov til selv at vælge et projekt - frit fra alle hylder. Pigebarnet elsker strik og selvfølgelig faldt valget på det mest tidskrævende projekt i samlingen overhovedet ;-) Og der røg så garnet til Pagodevesten, for jeg havde ikke lige tid til at købe nyt - heller ikke over nettet!!!

Jeg kan slet ikke se, hvornår den skal blive færdig, men efter eksamen venter trods alt en kort juleferie :-)

Endelig har jeg også fået nappet et stykke på Annette Danielsens Tankestreg og den bliver et rent pragteksemplar i originalgarn. Garnet var dog indkøbt til Isagers Japanmodel Indigo, men den store A-formede model, er slet ikke er mig, når det kommer til stykket - så hvorfor jeg anskaffede mig den, må ligge hen i det uvisse. Du har sikkert prøvet det samme engang imellem ;-)


Så må jeg forsøge at komme igennem nogle af de tusinder af indlæg, der er lavet, siden jeg var på besøg i blogland sidst. Det skal blive spændende at se, hvad I har lavet af fantastiske kreationer.

Ha´ en rigtig god søndag aften :-)

27 kommentarer:

 1. Sikke en fantiskt ring du har fået dig. Jeg er vild med den. Du har godt nok gang i nogen strikkeprojekter. Jeg overvejer også at strikke regnvejr af AD, men som bluse/tunika i stedet for kjole.

  SvarSlet
 2. Aldrig i livet! Jeg har da aldrig prøvet at købe et projekt, som jeg senere ku se slet ikke var mig ;-)
  Dejligt at høre lidt fra dig Lene, og godt at se, at du får strikket noget på trods af din nye uddannelse.
  Ringen er uovertruffen.

  SvarSlet
 3. Dejligt at hoere nyt fra dig Lene. Jeg behoever vel ikke at sige at du er staerkt savnet, men..... Forstaaeligt nok (smil).
  Din unikaring er vel nok helt fantastisk. Og saa til tommeltotten, det er lidt usaedvanligt, men hammer flot og originalt. Hvor soedt af hende at forkaele dig ved siden af.
  Den AD kjole har jeg ogsaa braendt mig varm paa.
  Koebe garn til projekter som aldrig blev til noget???Hrmmmm den kender vi vist alle ups.
  Din svigerdatter er vel nok en heldig pamfilius.

  SvarSlet
 4. Så fin ring!
  Og mange fine ting på pinnenen...*smiler*...
  Klem Fredrikke :O)

  SvarSlet
 5. Der har du virkelig fået nogle skønne gaver !
  Skønne projekter - mon ikke nok de skal blive færdige - du speed-strikker jo når du får fat i pindene

  SvarSlet
 6. Åh så dejligt at høre fra dig, håber det går godt med studierne. Kan kun sige flot til alle de ting du har gang i tros alt :0)

  SvarSlet
 7. Jeg bliver helt forpustet,- du har da gang i de vildeste ting på een gang.
  Den til svigerdatteren bliver superflot.

  SvarSlet
 8. Super flot unika ring ret vild med at den skal være på tommeltotten.....hun har rigtig forkælet dig hende Kristine, men du leverede jo også et ret flot stykke unika strik !!!

  Dejligt at høre nyt fra dig og endnu mere dejligt at se og høre at både uddannelse og strik kører efter planen :-))

  SvarSlet
 9. Fantastisk ring - og meget personlig - hvorfor en frø ? God uge

  SvarSlet
 10. Så koselig å høre fra deg igjen :)For en fantastisk ring, og på tommelen blir den ennå mer spesiell. Bytte av tjenester har jeg selv god erfaring med og kan anbefales på det varmeste.

  Så godt at du selv, midt oppe i etablering og studier, får strikket. Blir imponert over hvor produktiv du er med den timeplanen du har.

  - Vedr Harry Potter fra bloggen min, - min mann og jeg skal også se Harry Potter, men ikke på premieren, og i våre vanlige klær :) Det er kun den yngste i familien som sammen med 10-12 andre "Galtvortere" som har sikret seg premierebilletter .

  SvarSlet
 11. Som altid fra dig en sand perlerække af fede sager!! Jo, da - jeg oplever tit at indkøbt garn ændrer projekt. Især fordi man har lov at ha' et standpunkt til man får et nyt.
  Din ring er helt speciel og meget, meget fantastisk!!!! Unika af allerbedste skuffe.

  SvarSlet
 12. Sikke da en smuk ring!
  Den passer bare lige til dig :-)

  Og endnu engang imponerer du med alle de projekter du har gang i!
  Så mange mange fine ting!
  Selvom du klager over mange lektier, må du dog have lidt tid ind imellem eller strikker du om natten? ;-)

  SvarSlet
 13. Stadig fantastisk ring til en rigtig HEKS :-) "Den er for sej, den ring" kom det lige fra min 12 årige tøs, der kiggede med over skulderen og ellers synes det meste jeg beskæftiger mig med hører til i dinosaurernes æra... ikke din ring :-)

  SvarSlet
 14. Fed "tudse"ring.. Den er man da ikke alle steder.. Spændende strik du har gang i og dejligt at høre nyt fra dig.

  SvarSlet
 15. Hold da op du har gang i mange projekter. Får du virkelig også tid til at læse? :-)
  Jeg glæder mig rigtig meget til at se Kaffe Fassett projektet færdigt. Han laver altså nogle fantastisk flotte og som du skriver tidskrævende ting.
  Fantastisk dejlig ring du har byttet dig til. Smuk og unik :-)

  SvarSlet
 16. Jeg glæder mig meget til at se din "Regnvejrsdag" - den står nemlig meget højt på ønskelisten herhjemme.

  God fornøjelse med studiet:-)

  SvarSlet
 17. Helt fantastisk ring Lene! Den er vel nok smuk! Rart at se, at du stadig har tid til at strikke:-)

  SvarSlet
 18. Forstår at du ble begeistret for ringen og at du vil beholde armbåndet. Det er kult...Flotte modeller du strikker på, du er så flink. Når jeg gikk på skole klarte jeg ikke å konsentrere meg om noe annet, måtte legge alt til side og du jobber med kompliserte mønster.
  (Du har helt rett ang.luen, Jeg tenkte akkurat det samme.Hvem har rødt eller mørkt hår?) Så ønsker jeg deg god leseøkt. :))

  SvarSlet
 19. Jeg skal lige love for at du har travlt med strikkepindene imellem alt det andet du også lige skal nå. Det er lidt pudsigt, for første gang jeg bladrede i ADs bog og nåede til "regnvejret", tænkte jeg med det samme på dig. Jeg vidste den lige ville være noget for dig. Glæder mig til at se den færdig.

  SvarSlet
 20. Hei på deg og så hyggelig å høre fra deg igjen;) Nydelige smykker du har fått, og det ser ut som du har de flotteste skatter på pinnene som alltid;)
  ha ei hyggelig helg og klem fra meg;)

  SvarSlet
 21. Dejligt at høre at studier og projekter kører som det skal. Og meget smukke ting du har fået. Og garn her, kan også sagtens blive til et helt andet projekt end det som var tiltænkt ved købet. Smukt fair-isle projekt. Og Regnvejr er også på listen her, glæder mig til at se din.

  SvarSlet
 22. Det er da en fantastisk ring - Lene - og der findes kun et eksemplar - sejt!

  Skønne strikkeporjekter du har gang i. Faire Isle kjolen bliver fantastisk. Hvis det var mig der strikkede den, er jeg helt sikker på at den ikke kunne vristes ud af mine fingre når jeg var færdig!. Den ville hænge på mig til tid og evighed!!! (Nåh - ja - måske ikke fra 25 grader og opefter - men ellers!!)

  SvarSlet
 23. hej strikkeheks, jeg er nu ikke så dygtig til at strikke som du men jeg har fået nogle gode ideer ved at kikke på din side flotte ting
  med venlig hilsen Hanne

  SvarSlet
 24. Hvor er det en fantastisk flot ring. Tudsen og de turkise sten passer godt sammen og de pynter på din tommeltot.

  Du er veldig flittig med strikketøjet, smukke ting du har igang :-)

  SvarSlet
 25. Sikke nogle flotte bluser du strikker, jeg tror da aldrig jeg har set flottere. Flotte ting du har byttet med også. Kom ind på din blog via en anden blog og nu er jeg da nødt til at følge den. He he

  SvarSlet
 26. Rigtig glaedelig jul og tak for et dejligt blogaar.Held og lykke med alle dine projekter.

  SvarSlet
 27. Hei, sååå hyggelig å høre fra deg! Skjønner du er travelt opptatt med noe som nedprioriterer blogging, av og til er det nødvendig;)...men jeg antar strikkepinnene går:O)
  Ønsker deg en fortsatt god romjul og et godt nytt år. Da blogges vi igjen, klemmer fra meg;)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.