6. november 2009

At købe garn er sundt

.... Det har jeg lige bevist. Lige inden jeg skulle ud på min sædvanlige 5 kilometers løbetur i det nordiske mørke, kom posten med denne kasse

Jeg skyndte mig at pakke ud og blev så fuldstændig begejstret og høj over indholdet, at jeg gennemløb min rute et helt minut hurtigere end min seneste rekord. Sådan! Sikken en gulerod. Hvis det ikke er bevis, så ved jeg ikke. Det kunne dog også være gået helt galt, for jeg var så langt inde i fantasierne om, hvilke julegaver jeg skulle i gang med først, at jeg kun var få cm fra at dratte ned i et ordentligt vejarbejdshul. Var jeg havnet der, er jeg ret sikker på, at det havde udløst et besøg på skadestuen. Nå, men det gjorde jeg jo ikke og derfor kan jeg vise, hvad jeg lige har købt hos Markno.

Kan du ikke godt forstå mig, når du ser indholdet? Som sædvanlig, når jeg går amok i en garnbutik, er det ALDRIG min egen skyld ;-) Denne gang skyldes det Britts fantastisk, flotte Hundertwasser-sokker. Da jeg så dem, blev jeg samtidig opmærksom på, at jeg aldrig har prøvet Opals Hundertwasser garn. Og det er jo noget rod!

Det gik også op for mig, at jeg kun har strikket et eneste, sølle par sokker i 2009 og jeg har ikke engang fået taget et billede af dem endnu. Så der måtte handles. To sokkebøger er bestilt hjem, for nu skal jeg dælme lære at strikke "Toe-up" og to på én gang, på to rundpinde og hvad har vi! Meeeen det bliver nok ikke før i juleferien. For der venter bestillingsarbejder og julegaver forude. Heldigvis er en stor del af det indkøbte beregnet til julegaver, dog ikke så mange sokker. Mere kan jeg naturligvis ikke sige.

At jeg ikke har handlet hos Markno før, er en stor fejl. Det er jo ikke fordi, jeg ikke har fået adskillige vink med en vognstang, bl.a. fra Merete, der ofte har nævnt butikken, for ikke at nævne alle de fantastiske bloggere, der har strikket både hele og halve kongeriger, men jeg har bare aldrig fået kikket nærmere på siden. Jeg er SÅ begejstret over udvalget af overlækre strømpegarner - der er alt, hvad hjertet kan begære af flerfarvede garner, også til mine Jean Moss projekter.

Først var jeg lige ved at købe ind i England, for jeg fandt Hundertwasser garnet til særdeles lav pris, men det er nu engang sådan, at jeg altid hellere vil støtte en dansk garnbutik, hvis det på nogen mulig måde kan betale sig. Det viste sig, at fragten udgjorde en særdeles stor post hos det engelske firma, så det fik mig til at undersøge det danske marked og her dukkede Markno op. Jo, vel var det dyrere, men udvalget var så meget større, desuden langt mere eksklusivt og endelig fik jeg min pakke allerede dagen efter jeg havde bestilt. Det er en konkurrenceparameter, der betyder rigtig meget for mig, det er ikke altid, jeg gider vente de 8 dage, det tager for en pakke fra UK. 

Ham her fulgte iøvrigt gratis med:


Ja, nogle vil kalde det salgsgas. Jeg elsker det - og jeg kalder det bare kundepleje :-) Det er første, men langt fra sidste gang, at jeg har handlet hos Markno.

Nu vil jeg slå op til årets første julegave - i det nye garn - for jeg skal ha´ et enkelt og simpelt projekt med til strik-in i morgen hos Birgitte (der ikke blogger), så der er plads til snak. Sikken en weekend, hvor jeg bare glæder mig :-)

Var der nogen, der sagde garnlager? Nej, vel? Det her kan næsten ikke nå at komme på lager, før det er strikket op ;-) Ha´ en rigtig god weekend derude :-)


19 kommentarer:

 1. Det er så dejligt, at der er andre derude, der er lige så garn-gale som en selv :)

  SvarSlet
 2. Det slags lækkerier tager jeg gerne skylden for :-))
  Sikke en pakke - kan godt forstå at du spænede!
  :-) Britt

  SvarSlet
 3. for vildt. Hvis du skal vise bare lidt af det der garn frem i morgen. - skulle du vist haft købt din 3. strikke taske !
  Glæder mig til vi ses i morgen

  SvarSlet
 4. Nøøøøj, sikke meget lækkert garn. God strikkelyst!

  SvarSlet
 5. Kan godt forstå du nærmest måtte flå kassen op, for sikken da et indhold. DET ER JO VILDT LÆKKERT!
  Og salgsgas er også lige mig, elsker det...Godt gået med et helt minut hurtigere..det var måske garnet der kaldte derhjemme?

  SvarSlet
 6. Vildt lækkert garn du har købt! Og flot at du slog din egen rekord:-) Jeg har nu også undret mig meget, at du ikke har strikket flere par sokker i år, men nu tager du åbenbart revanche:-)

  SvarSlet
 7. Jeg kan da godt forstå, at sådan en pakke garn, kunne få dig op i højere løbetempo :-)

  SvarSlet
 8. Her var det mye fint garn!! :o)
  Også var det jammen bra du ikke falt oppi det hullet på løpeturen din...!
  Ha en fin lørdag,
  Fredrikke :o)

  SvarSlet
 9. Nøj, sikke en lækker garnkasse ;)
  Skønne garner du har købt.
  Så ved vi hvor du er i weekenden ;O

  Yt.

  SvarSlet
 10. uha- du frister- det er da også nye farver for dig- du plejer så vidt jeg husker næsten kun at arbejde i blå og turkis, men her er der da godt nok farve på tillykke med høsten og god arbejdslyst--- og løbetur

  SvarSlet
 11. Wauw, hvor ser det lækkert ud, og godt du ikke faldt i hullet, og med sidder her og siger at jeg må ikke gå ind til Markno og kigge,for det bliver vist farligt. Glæder mig til at se nogle sokker her om ikke så længe.

  SvarSlet
 12. Tænk, hvor hurtigt du mon havde løbet, hvis du skulle løbe inden du måtte åbne pakken ;-)
  Lækkert garn - og man kan da sleeeet ikke se du kan lide blå!

  SvarSlet
 13. Altså Lene - tænk at du kunne løbe ruten 1 helt minut hurtgiere grundet garn ;-)

  Det ser super lækkert ud - dit indkøb. Gad vide hvad der skal til for at du sætter ny rekord ;-)

  - Og - der skal da noget til julegaver. Jeg skulle også ha' været ude at købe ind i denne weekend, bl.a. til sweater til Jørgen, men det nåede jeg ikke. Så der er stadig noget at glæde sig til.

  SvarSlet
 14. Nøj en lækker pakke med garn. Jeg tror også jeg kunne komme hurtigt hjem med sådan en kasse garn som gulerod.

  SvarSlet
 15. Sikke dog en gottekasse du har fået dig, der er til mange spændende projecter. Godt at du ikke faldt i hullet, uha du kunne jo have slået dine arme så du ikke kunne strikke !!! ;-)

  Håber at I havde en dejlig eftermiddag.

  SvarSlet
 16. Hold da op en masse lækkert garn!

  Men du var vel også nødt til at tage revance når du nu ikke var med i Kolding :-)

  Ærgeligt at jeg ikke kunne gramse igår, håber at i havde en rigtig god eftermiddag!

  SvarSlet
 17. Det var da også en meget spændende pakke - den gav vist ny luft på flere måder

  SvarSlet
 18. Lækkert, lækkert sidder da her og bliver helt varm om hjertet :-) Måske man skulle prøve det, inden næste løbetur. Har lige fået lavet løbetest og investeret i spritnye sko, så jeg er spændt på dagens tur!

  SvarSlet
 19. Jamen hold da op for en kasse lækkerier.
  De må lune dejligt i strikkekrogen.

  Og jeg må hellere lade være med at kigge på Markno-butikken, for jeg har RIGELIGT garn, og man skal jo ikke friste svage sjæle, heller ikke sin egen ;o)

  God strikkelyst!
  KH FP

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.