16. september 2009

Award


Jeg har fået en award fra Snakkemunn og jeg siger tusind tak. Jeg er meget beæret og glad for alle dine besøg på min blog :-) Med denne følger en udfordring: Jeg skal fortælle 10 ting om mig selv og give awarden videre til tre andre. At min store passion er strik, ja det ved I jo allerede, så lad os tale om noget andet. For en gangs skyld :-)
 1. For ca. 8 år siden gik det op for mig, at den eneste, der var ansvarlig for mit helbred, var mig og jeg lagde min livsstil fuldstændig om. Jeg holdt op med at ryge, jeg begyndte at motionere og spise sundt og henover en lang periode blev der også "ryddet op på loftet", hvilket er synonym for, at min psyke har fået en ordentlig hovedrengøring. I dag er jeg, i en alder af 46 i bedre form end jeg nogensinde har været tidligere, men det skete godt nok heller ikke over én nat :-)
 2. Jeg kan hurtigt få nok af folk, der har ændret livsstil og i selvgodhed fortæller om det i tide og utide og giver alle dem, der ikke er hoppet med på vognen dårlig samvittighed. Så du skal ikke forvente at høre mere om det og stop mig for guds skyld, hvis jeg skulle tage fat på emnet igen ;-)
 3. For ca. tre år siden bestemte jeg mig for, at jeg ikke længere ville ha´ et stillesiddende, ej heller abstrakt arbejde. Ikke mere IT-sektor til mig. Derfor arbejder jeg nu målrettet på at skifte til et erhverv, hvor jeg kan bruge min krop og arbejde med noget konkret. Mere følger nok en skønne dag, når forvandlingen er fuldført!
 4. Jeg troede, jeg skulle skrive en krimi, men det skulle jeg ikke. Det vil sige, den ligger næsten færdig i mit skab, men indtil videre bliver den der! Måske for altid, måske ikke. Det gik lidt for sent op for mig, at man skal sidde stille, når man skriver!
 5. Min familie er min store glæde og jeg håber den vil vokse sig rigtig stor med tiden. Her tænker jeg f.eks. på børnebørn, der meget gerne må optræde i stort antal - jeg er klar over, at jeg ikke har en pind at skulle have sagt på det område, men gør det noget at prøve? ;-)
 6. Jeg fryder mig hver dag over livets mangfoldighed og mener, det er en evne, der bør trænes. Hvor er det dog godt, at der er så mange forskellige mennesker, dyr, planter etc. Jeg kan ikke prise diversiteten højt nok. Tænk, hvor kedelig verden ville være, hvis alle andre opførte sig ligesom dig!
 7. I min verden findes ingen Jantelov!
 8. Jeg bliver deprimeret af at læse dameblade og gør det derfor kun hos tandlægen, hvor jeg er deprimeret alligevel! Det gælder også Hendes Verden, så er det sagt! Men jeg vil gerne ha´ strikkeopskrifterne og så er det jo skønt, at min søster altid køber Hendes Verden ;-)
 9. Mine katte er intelligensvæsener og behandles som sådan!
 10. Jeg har fornylig opgjort værdien af mit garnlager, tør du gøre det?

Hvad værdien af mit garnlager er, kan jeg jo ikke fortælle, for jeg har brugt min kvote og fortalt 10 ting. Det var sørme en skam ;-)

Så kommer den svære del. At give denne award videre til tre andre. Sådan som jeg har forstået, skal awarden gives til nogle som er søde til at kommentere på ens blog og der er derfor rigtig mange, jeg gerne vil give den til, ikke mindst fordi jeg er så pokkers nysgerrig og gerne vil vide mere om jer allesammen. Forhåbentlig kommer den med tiden rundt til alle :-)
Jeg har valgt tre, der trofast gennem næsten hele denne blogs levetid har kommenteret stort set hvert eneste indlæg, jeg har lavet uanset hvor gebrækkeligt det eller strikkeprojektet har været (her ville Irene også ha´ været oplagt emne, men hun har fået ;-).
Så værsågod, de damer :-)

9 kommentarer:

 1. Nå da - der er nok også en skabsforfatter gemt i dig:-) Spændende! Det er ikke nogen helt dum udfordring denne her, hvor man næsten tvinges til at skrive om andet end strik:-)

  SvarSlet
 2. Hei Strikkeheksen:D.Dette var spennende å lese. Irene har nok rett ang.forfatter, kanskje boken skulle bli ferdig. Ok, men det er nå kjekt å få vite litt mere om hverandre. Slik nysgjerrighet er vel bare av det gode....:-)

  SvarSlet
 3. Tak for tilliden ;-)
  Synes nu ALDRIG at jeg har oplevet noget gebrækkeligt på din blog. Tværtimod er den meget livsbekræftende, og så ville jeg ønske jeg boede tættere på Fur ;-)

  En krimi - kan vi ikke få afsnit på bloggen - et hver mandag?

  SvarSlet
 4. Så hyggelig å lese om deg;) Du har vært flink, sluttet å røyke og lagt om både det ene og det andre;) Du viser virkelig pågangsmot og styrke, du er tøff!!
  Tenker det blir en bok en dag;)
  Ha en god kveld og klem fra meg;)

  SvarSlet
 5. Det er altid sjovt at få et lille glemt af hvem der gemmer sig bag pindene. Tak for kigget - det var sjovt (Og så eeeelsker jeg krimier, måske du skulle udgive bogen?

  SvarSlet
 6. Dejligt at höre lidt om dig.

  SvarSlet
 7. Hvor får vi da mange ting at vide om hinanden fortiden, dejligt at læse lidt mere om dig. Det lyder til at du har mange spændende ting i støbeskeen ud over strik.

  SvarSlet
 8. Jeg siger mange tak for de søde ord og tilliden.

  Spændende læsning,om dig.
  Ærgeligt at du ikke havde et 11 punkt. Jeg ville gerne have vidst hvad dit garnlager er på :-)

  SvarSlet
 9. Takker mange gange for den fine award, skal se om jeg ikke kan tage mig sammen til at få den på. Og det er så hyggeligt at læse med her på din blog, og vidste jo slet ikke at du er den nye krimidronning, det kan jo være at vi ser det i fremtiden...:o))

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.