7. juni 2009

Jeg begynder og begynder

...på det ene projekt efter det andet i øjeblikket, så der bliver ikke så meget færdigt lige for tiden. Jeg er inde i en helt utrolig energisk og produktiv fase og forelsker mig i den ene model efter den anden, samtidig med, at jeg er begyndt at designe "en lille ting" :-) Jeg nyder hvert sekund, lægger ingen begrænsninger på mig selv, jeg ved af erfaring, at tiden til afslutning nok skal komme. Så her kommer en foreløbig status.

De første gange jeg kikkede i Anette Danielsens bog kunne jeg ikke se modellerne. Måske fordi jeg havde hovedet fyldt af så mange andre modeller, jeg gerne ville strikke. Har du prøvet det? At være midlertidigt blind? Jeg kunne da godt se, at der var nogle fine ting i bogen, men ikke noget jeg skulle strikke. Så lånte jeg bogen på biblioteket og fik øje på Vandløb, Tidsel, Sommerfugl, Cumulus, Årringe, Eng etc. etc. Jeg måtte i gang! Jeg er begyndt på Vandløb til min mand og har netop strikket ryg og forstykke sammen. Bogen har jeg nu selv købt af Irene.Årringe er også kommet på pindene, men bliver strikket i en bomulds/hør blanding, der ikke er helt fantastisk at strikke med, så den kører temmelig langsomt.
Jeg har fundet garn frem til Sommerfugl, men har endnu ikke slået op. Derimod er jeg på vej med en Ente2. Et tørklæde fra Lotte Kjær, der i lilla udgave blev vinterens absolutte hit og nu må gentages i yndlingsfarven turkis.
Så er der jo Mystery Shawl KAL, jeg er håbløst bagefter med Clue 3, selvom clue 4 var tilgængeligt i går, men der skal nok komme et meget smukt sjal ud af anstrengelserne engang med tiden. Det er efterhånden også nogle særdeles lange omgange, jeg nærmer mig de 400 m og ved nu, at der vil være 687 m ved sjalets afslutning - så det kan godt tage sin tid!Sidst er jeg begyndt på Norah Gaughans Ashbury i bomuld og den er også, nå ja, turkis :-)I næste uge går starten på en Uhura sommertop til min svigerdatter og en dropscardigan til en venindes datter, så hvis der er stille her på bloggen, så ved du hvorfor!

Og så må jeg jo lige slutte af med at vise, hvad jeg fik i fødselsdagsgave i går. Først lidt lacegarn til endnu et sjal i en fantastisk håndfarvet lavendel/lilla farvekombination.


Og så to herlige bunker uld og alpaca- den ene i en farvekombination, der ses meget sjældent her på bloggen - sådan lidt gylden, mosagtig, men det skal blive til en dejlig hættetrøje, denne gang til mig selv. Men mon ikke, jeg venter lidt med at begynde på den ;-)


Ha´ det godt, til vi ses igen ;-)

20 kommentarer:

 1. Jamen altså Lene - hvor er du produktiv! Og så mange lækre ting! Den er simpelthen afsindigt flot - trøjen til din mand - ja det hele er :-)
  Og så lige rigtig hjertelig til lykke med fødselsdagen i går! Den vil jeg altid kunne huske:-)Hvorfor ? Det kan du se på min blog:-)

  SvarSlet
 2. Du er da vist alvorligt angrebet af startitis, hva'? :-) Det bliver et sandt overflødighedshorn af flotte ting, der på et tidspunkt vil vælte ud på bloggen.
  Forsinket tillykke med fødselsdagen. Det var også dejlige gaver du havde fået.

  SvarSlet
 3. Hold da op en energi. Jeg glæder mig til at se dine færdige projekter som ser lovende ud - smukke.

  SvarSlet
 4. Sikke en masse vidunderlige projekter du er i gang med. Du får godt nok meget fra hånden:-)

  Forsinket tillykke med fødselsdagen i går. Sikke nogen skønne gaver - de giver jo basis for en masse nye projekter!

  SvarSlet
 5. Jeg vil sige, at du er en meget normal strikker, start på mange forskellige ting på en gang og få ikke noget af det gjort færdig.....eller der kommer til, at gå lidt tid. Jo tak, den kender jeg godt selv.

  SvarSlet
 6. jeg kan ikke sige andet end at jeg bliver helt forpustet.

  SvarSlet
 7. Milde da alle de ting du har gang i,super strik det hele.
  Ja, nogen gang vælder det frem med ting man bliver nød til at strikke ;)

  Tillykke med dagen !!
  Yt.

  SvarSlet
 8. Først skal du have et stort tillykke med dagen i går!! Og så kan jeg da godt forstå at der muligvis bliver lidt stille på bloggen med alt det du har gang i. Og der er mange gode ting i Strik naturligvis når man først får set efter. Og sikke lækkert garn du har fået, lige min farve den lilla. Og kan godt huske hvor sejt det var at komme igennem Slowbee, som er samme størrelse som dit sjal, mit garn er ikke kommet endnu, så det bliver helt sikkert brugt til noget andet, hvis det skulle dukke op.

  SvarSlet
 9. Et stort forsinket tillykke herfra ogsaa.
  Sikke dejlige gaver du har faet.

  Og sikke nogle dejlige ting du har startet paa.
  Der er ikke et eneste man kunne undvaere :-)
  God fornojelse!

  SvarSlet
 10. Tak for jeres søde hilsener, jeg var sædvanen tro på udflugt med madkurv på min fødselsdag, det er bare så hyggeligt :-)

  Og nu tilbage til strikketøjet ;-)

  SvarSlet
 11. Oi, jeg måtte lese innleggene to ganger. Først gratulerer med vel overstått, Det var noen flotte garngaver du hadde fått. Genseren til mannen din ser kjempeflott ut med mye arbeid.
  Ellers så er det gøy å lese når du er så full av inspirasjon til fine arbeider. Gleder meg til de vises etter tur og orden. :-)

  SvarSlet
 12. Også tillykke med fødselsdagen herfra.

  Lene jeg har det nøjagtigt lige som dig for tiden. Det bobler med lyst og energi til nye ting, og der behøver jo heller ikke være begræsnsninger på med mindre der er en deadline som fødselsdag eller lign. Der er jo ikke nogen der tvinger os til at strikke.....

  Sikke skønne ting du har gang i, og det ser ud til at være nogle meget lækre garner. Det er lige før jeg bliver inspireret til nye......

  SvarSlet
 13. Kære Lene,
  Tak for din hilsen på min blog - og hold da op, hvor har du mange projekter igang - jeg bliver helt misundelig, for jeg har kun 3 ting, der ligger og "venter". Nåh, men tingene bliver jo færdig på et tidspunkt - det siger jeg i hvert tilfælde altid til mig selv ;o)

  SvarSlet
 14. Den der nederdel med kiler, du faldt over på festivallen. Den glæder jeg mig meget til at se færdig.... Men jeg kan godt høre på det hele, der kommer til at gå lidt tid endnu med alle de projekter, du har gang i.

  Tillykke med dagen, håber du blev godt forkælet, også med andet end lækkert garn. :-)

  SvarSlet
 15. Gratulerer så mye med overstått bursdag!Jøss kor mange flott arbeid du har på gang,gleder meg til å sjå dei ferdig:)

  SvarSlet
 16. Jo, det var Britt, som opfandt startitis'en... :-)

  SvarSlet
 17. Se det der med at starte en masse op, kender jeg rigtigt godt ;-) Jeg prøver med mellemrum at bekæmpe det (forgæves). Hvad er det for noget garn du strikker Årringe i?

  SvarSlet
 18. Jisses, jisses og jisses! Det var ikke dårligt, her trevler jeg bare op, så jeg har ikke så meget i gang i öjeblikket. Men i går var jeg hos en anden strikkeveninde, og der var der meget i gang, så du er nok mere normal end mig ;)

  SvarSlet
 19. Så deg via Snakkemunn, du så mye fint du hadde i bloggen din! Jeg kommer gjerne tilbake;) Ha en god kveld!

  SvarSlet
 20. Hold da op en masse lækre projekter. OG lækkert garn du har fået - du har da virkelig en familie, der forstår at man mener det når man ønsker sig garn... :-)
  Jeg vedtog for mig selv for ½ års tid siden at jeg ikke måtte have for mange projekter i gang.. så nu er det maks 5 projekter!
  Glæder mig meget til at se alle dine projekter efterhånden som de bliver færdige!

  Tillykke med fødselsdagen!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.