3. november 2008

Strik-in, strikkebøger og status

... Jeg har endnu engang været til hyggelig strik-in, denne gang hos Irene, der bor i det mest charmerende hus jeg længe har set. Kameraet glemte jeg, men der skal nok komme billeder, ved jeg :-)Vi blev godt beværtet med hjemmebag og dejligt tilbehør, bl.a. lemon curd, som det ellers er hundrede år siden, jeg har smagt - mums. Tiden bare fløj afsted og inden jeg nåede at få set mig om, gik turen tilbage nordpå. Jeg glæder mig allerede til næste gang.

Jeg fik strikket et godt stykke på en trøje til min venindes søn, inden jeg opdagede, at den bliver for lille. Så den skal trevles op igen.Da mine nye strikkebøger sad fast i tolden, havde jeg desværre ikke mulighed for at tage dem med til fremvisning i går. Custom Knits er jo efterhånden kendt af alle, men jeg havde glædet mig specielt meget til at vise GlamKnits af Stefanie Japel - wow der er fine ting i den. Den er købt fuldstændig ubeset og det har jeg heldigvis ikke haft grund til at fortryde. Det var jo ellers lidt af en satsning. Den kommer med til næste strik-in :-)
Da blogger nu har tilføjet funktionaliteten "faste læsere", har jeg fjernet min blogliste. Du skal være velkommen som fast læser :-)

8 kommentarer:

 1. Har smukigget inde på nettet på modellerne fra Glamknits. Der er især en jeg er ret vild med ;-) Du må huske bogen den 18. januar.

  Synes det går fantastisk når vi mødet i bragtning af at det er "en gang fremmede kvinder" - og kun 2. gang vi mødes.

  Ærgeligt at trøjen blev for lille. Kunne det ikke bruges til ærme ;-)

  SvarSlet
 2. Da jeg kom hjem, kunne jeg se at det jeg havde strikke lige skulle pilles op og laves om :-)
  Jeg havde lavet mønstret forkert.
  Det var hurtigt rettet, men sådan går det når man er i godt selskab og der bliver snakket :o)
  Og selvfølgelig, tak for igår!
  Det var (igen) meget hyggeligt.

  SvarSlet
 3. Den ser spændende ud Glamknits, så det er ikke sikkert jeg kan vente helt til den 18.januar :-)Har lige smagt på chokoladen sammen med en kop kaffe - himmelsk!

  SvarSlet
 4. Gitte: Jeg har faktisk set et par modeller, hvor jeg tænkte "Gitte" :-) Jeg skal nok huske den og helt enig i din betragtning om, hvor godt det går, når vi mødes ;-)

  Tine: Øv, men det er jo et plaster på såret, at vi hygger os så godt imedens vi strikker forkert :-)

  Irene: Kjolen på forsiden MÅ jeg bare lave, og så en tre-fire andre også - kan godt forstå, hvis du ikke kan vente :-) Glæder mig med chokoladen, det er én af mine egne favoritter. Ikke for at lokke, men måske skulle du besøge http://www.oekoladen.dk/ Jeg vil dog kraftigt advare: Det er en farlig side :-)

  SvarSlet
 5. Ja, sådan kan det gå når man snakker og strikker samtidig, men hvad du når jo nok at få det indhentet..

  SvarSlet
 6. Det gør jeg helt sikkert, Jette :-) og som sagt gør det ikke så meget, når man hygger sig samtidig med, at man strikker forkert :-)

  SvarSlet
 7. Det er altid dejlig med en ny strikkenbog. Jeg har idag lige bestilt 2 nye. Så den venter jeg spændt på.
  Glamknits ser spændende ud.
  Merete

  SvarSlet
 8. Ja, det er så dejligt med ny inspiration, Merete. Glamknits er spændende, i mange af opskrifterne bruges der virkelig luksusgarn. Jeg venter spændt på at posten skal komme med "Amber" fra Kim Hargreaves :-) Det er skruen uden ende :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.