12. november 2008

Jeg synes hun overgår sig selv denne gang

.... måske fordi hun rammer lige ned i mit behov for "en ordentlig vams". Ja, jeg taler om Kim Hargreaves og hendes nye bog Amber, der lige er kommet med posten. Der er en, der er to, der er tre, der er fire - ja- det er længe siden, at jeg har købt en strikkebog, hvor der er SÅ mange trøjer, som jeg MÅ i gang med. Timingen er totalt i skoven, for jeg er midt i julegaverne og jeg kan ikke NÅ, at begynde på noget fra Amber før til januar!!!!

Og så dog. Når nu, det meste er på tykke pinde - kunne der ikke blive plads til en enkelt Amber som en fin afslutning på strikkeåret 2008? Ja, jeg tænker og kalkulerer, medens jeg mildest talt savler over siderne.

Det er ingen hemmelighed at jeg ikke er så vild med de tykke pinde, men jeg vil altså gerne have sådan en rigtig tyk slå-om ting som f.eks. Octavia. Er hun ikke bare lækker? :-)


Og jeg ved også lige, hvilket garn hun skal strikkes i, men jeg skal jo heller ikke købe mere garn i år og jeg har ikke så tyk en garnkvalitet i mit skab. Og hvorfor var det så, at jeg ikke skulle købe mere garn? Jeg kan faktisk overhovedet ikke huske begrundelsen. Så kan den heller ikke ha´ været videre fornuftig, vel ?

Hmm, jeg står overfor en udfordring - udfordringer kan jeg lade ligge eller tage op .........

16 kommentarer:

 1. Ja jeg tænker bare...... du overgir' dig nu nok, og lige om lidt er du i gang ;-))

  SvarSlet
 2. Lene - sidder her og storgriner:-) Med den fart du altid har på pinden, kan der selvfølgelig presses en Amber-model ind imellem julegaverne :-) Jeg bliver nok også nødt til at købe Amber - har du købt den i USA eller England ?

  SvarSlet
 3. Mjahh, jeg har lige lavet en strikkeprøve på p 7 (den første nogensinde :-))med noget dobbelt Lucca - så garnudfordringen er måske løst :-) Irene, jeg har købt den direkte på kim hargreaves hjemmeside - så den er direkte fra Yorkshire - og helt uden told :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det en skøn model du viser billede af, den må du da strikke. Jeg er heller ikke så gode venner med de tykke pinde, men du må til det for hun er da bare skøn. :o)

  Tak for de fine ord på min blog, jeg håber også at de vordene forældre bliver glade for outfittet. Og hvis ikke, ja så kan jeg jo bare iklæde Baby udstyret når jeg skal passe den og Mor og Far ikke er der til at protestere. :o)

  SvarSlet
 5. mon ik du nok ska få tid i år:)? der er jo altid dagene mellem jul & nytår:D

  Er os i samme dilemma for er li gået i kast med karen s.'s viking sokker igen, men vil os strikke en julegave el to. Og egenligt buuuuuurde jeg virkelig lave en gardigan færdig jeg har lovet at lave for mor i starten af året (slemme sas!).

  ...ville altså være smart med sådan et par ekstra hænder så man ku strikke dobbelt så meget på samme tid...suk...

  SvarSlet
 6. Overgiv du dig bare, du kan da snilt nå det ;-)
  Jeg skal til Nørresundby på lørdag, må nok ud og kigge lidt på ålborg sidens garnforretninger.

  SvarSlet
 7. Uha, jeg er slet ikke misundelig over din nyerhvervelse...
  Jeg håber, at en venlig sjæl giver mig Amber i fødselsdagsgave i løbet af den kommende weekend.

  SvarSlet
 8. Har det ligesom Irene - Sidder her og trækker på smilebåndet. Du kan da sagtens nå en til ;-)

  Og nu har du jo også "næsten" glemt hvorfor det lige var at du ikke måtte købe mere garn.........

  - Og man har et standpunkt til man tar et nyt!!!

  SvarSlet
 9. Tja ind imellem er det ikke så dumt at blive ramt af midlertidig demens. Og det går jo lynhurtigt på store pinde, så det kan da næsten intet tid tage fra julegave produktionen :-)

  SvarSlet
 10. Altså kære strik-kvinder, jeg tænkte nok, jeg kunne regne med opbakning fra jer :-) Intet steds bliver en strikkende kvinde forstået så godt som her i blogland :-) - Octavia kunne blive rigtig fin i det tykke Manu baby-alpacca fra garn.dk. Prøv at gå ind og se på de dejlige farver :-)

  Jeg krydser fingre for, at du får Amber i fødselsdagsgave fru Kahr.

  SvarSlet
 11. Det ligner en bog man ikke kan leve uden.

  SvarSlet
 12. Dét er det, Nynne, det er det :-)

  SvarSlet
 13. Med den fart du altid har på, når du da sagtens en ekstra bluse eller 2 :-)
  Ellers må i ud på en lang køretur, din mand og dig !

  Var det ikke i Kolding du sagde at der ikke skulle købes mere garn iår :-))
  Men man kan jo komme ud for en krisesituation, hvor det er nødvendigt :-)

  Hvor ser den lækker ud den bog.
  Den glæder jeg mig til at se.

  SvarSlet
 14. Tine, hvor har du ret :-) Og det her KAN siges at være en krisesituation, fordi mange af mine julegaveprojekter er på små pinde og det gør SÅ ondt i hænderne - så en trøje på store pinde til at slappe af på - det er lige dét, der skal til :-)

  SvarSlet
 15. Du ER jo nødt til at købe garn, og så har du jo noget at glæde dig til i juleferien, og der har butikkerne jo lukket og man har tid til at strikke, så køb nu inden det er for sent...:o)))

  SvarSlet
 16. Nemlig Jette, bestilling afgår på mandag :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.