24. september 2008

Med fare for, han kommer til at ligne Peter Plys

... er jeg gået i gang med at strikke en Ellery til min mand. Han har helt selv valgt farven som retfærdigvis ikke bør benævnes Peter Plys gul, for den er meget klar og næsten selvlysende og det gælder vist ikke den omtalte bjørn.

Men alligevel! Tykkelsen på garnet og det er hvad jeg vil kalde forbandet tykt, ja undskyld mig, men tykt garn er ikke min stærke side og farven tilsammen, det giver mig altså associationer til Peter Plys . Og det, der gør mig rigtig olm er faktisk, at garntykkelsen skyldes en fejllæsning fra min side. Der stod p 7 i opskriften, og da vi var på Fur i sommer var jeg meget opsat på at få min mand til at vælge noget garn, der passede til så tykke pinde. Og det gjorde han naturligvis :-) MEN det er en engelsk opskrift. Så jeg skulle egentlig bare have haft garn, der passede til p 4,5 i stedet.

Jeg ejer nu adskillige nøgler tyk, gul Kauni og den Ellery skal strikkes i det, basta. Jeg er nu begyndt på den og har trevlet op 3 gange, for den bliver ved med at blive for stor. Det bliver en lang og sej sag med de hegnspæle til pinde.

Skal jeg sige noget positivt og ja, selvfølgelig skal jeg det, så er det skønt at strikke med en farve, jeg ikke normalt kommer i nærheden af. Man bliver glad af at se på den og så klæder den faktisk min bedre halvdel, Peter Plys eller ej.

Heldigvis skal jeg have gang i en masse andre projekter, for jeg har jo nærmest gjort rent bord igen. Og så skal Ellery såmænd nok blive færdig. Engang!

8 kommentarer:

 1. Normalt plejer jeg ellers heller ikke at kunne lide gult, men jeg er ved at skifte mening om farven gul :-) Jeg tror det bliver en flot Peter Plys-trøje! Hørte i går, at du også kommer søndag, så glæder mig til at træffe dig IRL:-)

  SvarSlet
 2. Tak Irene, jeg håber, du får ret. Du kan lige tro, jeg også glæder mig til søndag - man får jo så meget mere med IRL :-)

  SvarSlet
 3. Der fik du mig godt nok til at trække på smilebåndet - Peter Plys.

  Du bliver simpelthen nødt til at tage et billede incl. mand når blusen er færdig, så vi ved selvsyn kan konstatere om du er gift med et tøjdyr ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg er jo stor fan af Peter Plys, (mest den originale) så det er nu ikke det værste man kan strikke :-)

  Kender godt det der med at trævle op! Det er rigtig træls:-(

  SvarSlet
 5. Wauw, det er en flot model, den farve ville min mand godt nok ikke have på, så synes det er modigt af ham..

  SvarSlet
 6. Peter Plys er jo en dejlig bjørn, men ingen kvinde ønsker vel at være gift med ham :-)Så jeg satser på, det mere bliver supermand i efterårskostume :-)

  Det modige farvevalg er hverken første eller sidste gang, er jeg sikker på :-)

  SvarSlet
 7. Supermand i efterårskostume lyder da også mere sexet - (måtte dog trække på smilebåndet igen, igen ;-)

  SvarSlet
 8. Modig mand du har; ikke mange mænd turde vælge så fræk en farve.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.