7. september 2008

Jeg har gjort rent bord

... næsten da. Fabel strømperne er stadig ikke færdige, men der bliver da strikket et par omgange i ny og næ. Det er meget sjældent, at jeg kun har gang i et strikkeprojekt og det må jeg fluks gøre noget ved. Jeg trives allerbedst, hvis jeg har gang i en fire, fem projekter ad gangen. Så jeg kan vælge at strikke på lige præcis dét, jeg er i humør til den ene eller anden aften. Men ca. en gang om året, får jeg denne mani med at gøre rent bord, så jeg kan få renset lidt ud i hoved og ideer. Det virker omtrent som den årlige hovedrengøring, der må luft igennem en gang imellem, så det er til at trives igen. Så hvad skal jeg i gang med nu?

På trods af luftgennemstrømningen er der allerede ideblokering, for der er så meget på ønskesedlen og der er bare ikke nok tid, men jeg er da, sammen med Duchess, startet på et mindre projektVi arbejder ihærdigt på Autumn Cable Mitts, som jeg har købt hos Lykkefanten-design. De kan købes via Karens blog: Lykke og Løkker. Det er et par rigtig fine fingerløse handsker, der netop falder i min smag, fordi de er fingerløse. Når det begynder at blive lidt koldere, men stadig er for varmt til rigtige vanter bliver de lige sagen. Jeg strikker dem i dobbelt entrådet mohair (det var vist en dårlig formulering) i samme farve som mit Ente tørklæde. Som I kan se, er jeg jo allerede nået et stykke. Jeg synes, det er en genial lille opskrift helt uden fejl, hvilket jo i sig selv er sjældent og de er alletiders gaveide. Kan stærkt anbefales herfra.


Nu har jeg i det mindste to projekter i gang :-) Men henover de næste aftener skal der nok komme gang i adskilligt flere, for de står og banker på og jeg får ingen ro, før nogle af alle de mange ideer er realiseret. Der er så meget glæde i at tænke på alle de herlige efterårs- og vinterprojekter, der ligger lige om hjørnet. Her på bloggen er al efterårsvemod fejet af banen, for at gøre plads til alt det nye, der venter. Frem med stearinlysene, de bagte æbler og den ekstra store thépotte.

Kom så bare an efterår og vinter :-)

6 kommentarer:

 1. Det er dejligt med rent bord. Jeg er også ved at være der hvor jeg kan erklære rent bord. Tak for henvisningen til pulsvarmerne, dem tror jeg skal på pindene om lige om snart ;-)) De er rigtig fine og garnet, - ja det har jeg vist nok af ;-))

  SvarSlet
 2. Det er skønt at få ufærdige projekter gjort færdige. Jeg har også været i min kurv i dag og syet sammen og syet knapper i.
  De er rigtig fine de fingerløse handsker! Sådan et par er jeg næsten nødt til at have - i samme farve som huen selvfølgelig:-)

  SvarSlet
 3. Jah Jette, jeg synes jeg husker noget om rigtig mange KILO garn :-)Held og lykke med projektet!

  De vil bare klæde din skønne hue, Irene. Jeg skal i gang med den hue, men jeg kan ikke vælge mellem lilla og turkis :-)Men det er jo bare et luksusproblem!

  SvarSlet
 4. Det lyder lækkert med den der efterårshygge, og jeg vil også lave sådan nogle fingerløse snart, skal bare lige igang...

  SvarSlet
 5. Uhhhh, jeg kender rigtig godt til den årlige mani med, at NU skal der ryddes op i projekter, skuffer, skabe og livets løse ender iøvrigt. En kortvarig trang til "simple living", som jeg registrerer vender tilbage med kortere og kortere mellemrum. Måske noget med alder.....

  Det er fine, de fingerløse handsker; sådan nogle må jeg da vist også have gang i.

  SvarSlet
 6. Ja, Jette de fingerløse og efterårshygge går rigtig godt sammen :-)

  Pia, du har fat i noget. Det kommer tiere og tiere. Men det er måske sværere "at få luft igennem", jo mere der med alderen hober sig op ;-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.