11. august 2008

Børnetrøjer

Længe før jeg selv begyndte at "strikkeblogge" smugkiggede jeg hos Irene og jeg har hentet rigtig meget inspiration til bl.a børnetrøjer på Irenes blog. Det virker til tider som om hun ryster søde og fine børnetrøjer ud af ærmet :-) Det er også Irene, der har gjort mig opmærksom på Zoë Mellors bog: Strik i børnestørrelser, hvorfra jeg har hentet opskriften på denne lille trøje til min nieces datter. Der bliver slået op lige om et øjeblik :-)Derudover har jeg fået lavet en pilespids fra Lene Holme Samsøes: Kæk og klassisk børnestrik, til en af mine veninders datter, der skal begynde i skole på onsdag. Den er strikket i Blend Bamboo fra hjertegarn. Jeg brugte ca. 50 g hvid og 60 g rød. Den blev strikket i en fart i bar arrigskab over min fejlslagne "Simple" knitted bodice! Jeg håber at få et billede af den på!
Alt garnet, også babyulden fra Dale er købt på en af de sidste ture ud i ferielandet, nemlig i Løkken. Der har Rikke Thorup en rigtig fin garnbutik: Garngalleriet, hvor hun har et stort udvalg i mange forskellige kvaliteter. Er man Lana Grossa fan, er man kommet det rette sted hen. Der røg også lige et par nøgler Lana Grossa "Merino big" i posen, så jeg ikke løber tør til vinter :-) De nøgler Noro, jeg strikker ind i min "Simple knitted bodice" (for anden gang :-)) er også købt i denne herlige butik med super kompetent og venlig betjening.

4 kommentarer:

 1. Lene - Pilespids ser bare sød ud i de rød/hvide danske farver, og den anden lille pigecardigan ser også fin ud. Glæder mig til at se billeder af det færdige resultat.
  Jeg synes Lana Grossa garn er så lækkert. Jeg køber det lidt billigere, når jeg er i Italien :-)

  SvarSlet
 2. Der er vist noget du har misforstäet... "simple" er den först anden gang man strikker den....

  SvarSlet
 3. Ja hende Irene har mange fine børnetrøjer:-). Det er dejligt med småt strik imellem de store projekter, og dem der bare ikke vil som vi vil ;-)) glæder mig til at se de færdige trøjer-

  SvarSlet
 4. Tak Irene og jeg mener at huske, at du har en ferietur til gode til det skønne Italien - jeg fristes til at sige heldige asen :-)

  Laila, hvor har du ret. Jeg tør endnu ikke sige "simple" om anden gang - ikke før den er færdig :-)

  Ja, Jette, det er rigtig sjovt at strikke i de små størrelser. Jeg nyder virkelig at sidde med det:-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.