15. juli 2008

Hjælp, jeg mangler en maske

.... men jeg har nu ikke tænkt mig at lade mig gå på af den detalje :-) Jeg skal nok finde fejlen, temmelig sikkert et enkelt omslag, der er smuttet. Dem er der pokkers mange af og det er godt nok med at holde tungen lige i munden. På det strikkede stykke er der allerede taget ud fra 23 m til 269!
Jeg må indrømme, at jeg har fået kam til mit hår, men når jeg tæller maskerne efter hver pind, kan det trods alt næsten "kun" gå galt en enkelt pind ad gangen. Mønsteret er som sådan ikke svært, men det kræver total opmærksomhed og i går var der én, der talte til mig, lige midt i pinden!! - jeg er sikker på, jeg kan finde fejlen der:-)

Da jeg også indimellem skal kommunikere med min familie, er Margery også blevet til lidt mere, ryggen er færdig og jeg er begyndt på forstykket.
Nu vil jeg tage på tur i det dejlige grå og blæsende sommervejr, der minder mere og mere om sidste års sommer, eller hva`? Men der er ingen grund til selvmedlidenhed, det er dejligt strikkevejr :-) Pokkers dejligt strikkevejr!

6 kommentarer:

 1. Jamen jeg klager skam heller ikke oer vejret - nyder det i fulde drag . med garn i hænderne og Toueren på TV (altså bortset fra idag hvor de holder hviledag - de dovne slyngler )
  Imponeret over både Margery og Påfugl!
  KH Siffe

  SvarSlet
 2. Ja vejret kan nu heller ikke slå mig ud, selv om der er ferie. Jeg kan sagtens holde ferie og slappe af alligevel. Jeg kan godt forstå din manglende maske i et sådan krævende arbejde. Der skal ikke kigges meget ved siden af eller lyttes i krogene når man sidder med noget der kræver opmærksomhed i den grad.

  SvarSlet
 3. Rigtigt - det er dejligt strikkevejr. Og hvad er der i vejen med regntøj? Efterfulgt af varme drikke.

  Uha - lyder ikke rart at du mangler en maske i det indviklede mønster..... Held og lykke med fejlfinding.

  Kan godt forstå at det er nødvendigt med et mindre kompliceret projekt ved siden af.

  SvarSlet
 4. Skrækkeligt at mangle en maske i så kompliceret et strikketøj. Jeg klager heller ikke over vejret - jeg kan sagtens holde mig beskæftiget. Som min far altid sagde : Intelligente mennesker keder sig aldrig:-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det dog dejligt at kommunikere med sådan en flok intelligente kvindfolk :-) Både hvad vind og vejr angår, men det er også dejligt at møde forståelse for strikketøjet.

  Ingen af mine veninder interesserer sig en døjt for strik så denne mulighed for rigtigt at "nørde" derudaf er altså bare skøn :-)

  SvarSlet
 6. Lige min mening:-) Heller ingen af mine veninder strikker, syr eller interesserer sig det fjerneste for håndarbejde, så det er rart at blive taget alvorlig og få response på det man laver:-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.