24. januar 2009

Knap så Updated Old Classic

- nogle gange kan det komme helt bag på mig, at en trøje er færdig. Sådan gik det i går aftes med Updated old classic, der i min version vel nærmest er konverteret tilbage til en Old Classic - dog kan farvesammensætningen vist ikke ligefrem kaldes klassisk!

Jeg har hygget mig med at strikke den og fik lært at anvende Magic Loop til ærmerne, endda i to forskellige varianter, kraftigt assisteret af Tine og Gitte til strik-in i søndags. Metoden vinder med øvelsen, men jeg tror aldrig, jeg kommer til at svigte mine strømpepinde helt; men det er smart at kunne bruge Magic Loop, når man ikke er leveringsdygtig i strømpepinde i alle størrelser.





Old Classic bliver et rigtigt hit, jeg har boet i den hele dagen. Jeg er glad for at jeg har lavet "korte" ærmer, for Merino Silk fra Hjertegarn, der udgør bundfarven, er VArmt. Men det er også lækkert blødt.

Da jeg var til strik-in hos Gitte havde vi en morsom samtale omkring billeder til bloggen. Hvordan man nærmest kan komme op at skændes med fotografen (ofte éns mand), fordi han bare ikke forstår, at han f.eks. ikke skal tage et billede nede fra og op (det kan jo give selv den bedste dobbelthager) eller fra andre lidet flatterende vinkler :-) Ak ja, den forfængelighed! Det handler nok bare om at acceptere, at der ikke nødvendigvis er fotomodelpotentiale, fordi man har en strikkeblog. Så kik på trøjen, kære læsere, kik på trøjen. Her er den så før vask.


Jeg skal passe på, når jeg vasker den, for den turkisgrønne vil rigtig gerne smitte af. Vandtemperaturen skal ikke være særlig høj, før det hele bliver grønt. Jeg har heldigvis vasket mit hæklede tørklæde med held, uden farverne løb sammen, så det skal nok gå.

Hvordan bidrager Old classic så til opsparingen? Opskrift og garn er begge fra lageret, så det betyder opsparing. Wendy Bernards bog "Custom Knits" er iøvrigt en af de strikkebøger, der skuffede. Ikke fordi, der ikke er fine ting i den, men der er lidt for mange basic modeller og det er ikke dét, jeg lige har brug for. Men den vil være super til nye strikkere, så jeg overvejer at give den videre til min svigerdatter, når jeg måske har begået en Slinky Ribs. Old classic vejer knap 250 g, rundet op (næste gang må jeg lige huske at runde nedefter :-)), så det betyder 12,5 friske nye point. Jeg må vist snart strikke noget, der vejer noget mere.

Fakta:
Design: Updated Old Classic fra Wendy Bernards Custom Knits
Garn: Bundfarve turkisgrøn Merino Silk fra Hjertegarn 60% Merino uld, 20% silke, 20% bamboo, anvendt lidt mere end fire nøgler og diverse rester i rød, turkis og grå
Pinde: Nr. 4
Opsparingsstatus: 10 + 12,5 = 22,5 point.


100 kommentarer:

  1. Hvor er den flot, og den klæder dig bare super godt !
    Måske jeg i det nye år også skulle have gang i noget mønsterstrik med flere farver. det ser rigtig godt ud :-)

    SvarSlet
  2. Den er bare så fin din nye trøje, og hvad skuer mit øje, jo det er ganske vist, øreringe fra en vis person, det er dejligt at du er glad for dem :-))

    SvarSlet
  3. Den er simpelthen blevet flot og ih - hvor den klæ`r dig. Jeg synes rigtig godt om trekvartærmer, synes de passer godt til modellen. Farvesammensætningen er også flot! Pas på når du vasker den - jeg havde strikket en cardigan i det garn, som jeg så vaskede i vaskemaskine på uldprogram, og den blev str. 4 år - bare så ærgerligt

    SvarSlet
  4. TOP NICE!
    Det er da lige dine farver. Superflot, bare det var min :-)

    SvarSlet
  5. Den ser meget skøn ud - smukke farver. Jeg ville onske jeg kunne bære turkin - men det kan jeg bare ikke - det ser så dejligt friskt ud ! Klær dig bare super godt.

    SvarSlet
  6. Sikke er superflot bluse du har fået færdigt. Farven er også bare perfekt til dig.
    Merete

    SvarSlet
  7. Skøn bluse og skøn farve, og ja det er svært at få taget gode billeder, for de har ikke det samme syn på hvad der er mest vigtigt at få med på billedet..

    SvarSlet
  8. Lene - Den er skøn - og klæder dig fantastisk, og så fik jeg også opklaret hvad det egentlig var du strikke på sidste søndag (troede faktisk det var strømper ;-)

    Det klæder modellen med de trekvarte/korte ærmer!

    SvarSlet
  9. Tusind tak skal I ha´allesammen :-)

    Jeg synes bare, du skal gå i gang, Mariann, det er rigtigt underholdende :-)

    Jo, Jette, de ørenringe bliver brugt flittigt - til al det turkise - jeg er vild med dem :-)

    Jeg skal nok passe på, Irene, ak og ve, hvis den skulle ende som en str. 4 år :-)

    Du kunne vist hurtigt få produceret en, fru Svit :-)

    Heldigvis er der så mange flotte farver, Nynne, selvom man en gang imellem bliver lidt træt af, at man ikke bare kan bruge dem alle :-)

    Jeg er blevet ret vild med den farvekombination her på det sidste, Merete, jeg synes den er frisk :-)

    Jo, jo, Jette, når man "kun" kan vælge mellem en mand og en teenager som fotografer, så er det ikke nemt :-)

    Ja, Gitte, det gik jo så hurtigt i søndags - man kan bare ikke nå at snakke og spørge om alt det, man gerne vil :-)

    SvarSlet
  10. Den er fin og det er lige din farve:-)

    SvarSlet
  11. Hvor er den bare blevet flot.
    Det er vist sådan en man kommer til at bruge hele tiden.
    Jeg er vild med farverne og mønstret.

    Og jeg kiggede kun på blusen :-)
    Kender godt det med dumme fotografer :-)

    SvarSlet
  12. super flot bluse det er enfantastisk flot farve. det er lige mig med sådanne farver. og farverne passer godt sammen.

    SvarSlet
  13. Hvor er den flot og i nogle skønne farver - og garnet, ja, det er skønt. Jeg har lige strikket halsvarmer til min datter af det.

    SvarSlet
  14. Väldigt fine farver, du har valgt. Jeg er nu også vild med trekvartsärmer, og skulle jeg strikke en tröje, når min sjal-periode er ovre ;)), så bliver det garanteret med trekvarts.

    SvarSlet
  15. Den er virkelig lækker....og du er da bestemt heller ikke ringe ;-)

    SvarSlet
  16. Flot trøje. Minder mig om noget fra min barndom i midten af 60erne både i farver og mønster

    SvarSlet
  17. Hej Lene. Du spurgte om opskriften på huen og jeg har fundet den i Fridas lille strikkehjørne den 30. november 2008, så der kan du bare hente den. God fornøjelse

    SvarSlet
  18. Mange tak, jeg bliver så glad for jeres kommentarer :-)Og så har en del af jer, jo mindet mig om, at det hedder "trekvart" ærmer - jeg manglede lige ordet, da jeg skulle bruge det :-)

    Velkommen til Julie - jeg må vist kikke lidt på din blog også og tak for henvisning til opskrift, Karin

    SvarSlet
  19. Hvor er det et flot mønster du har der, og sikke den klær dig.

    SvarSlet
  20. Hej Lene. Jeg har givet dig en award, den ligger på min blog, ved ikke lige hvordan man gør, har bare fulgt de andre.

    Rie

    SvarSlet
  21. Hej Lene så er jeg lige her igen, der ligger en pris til dig og venter på min blog. Den er dig velfortjent.

    SvarSlet
  22. Psst, jeg har givet dig en award. Kig gerne forbi min blog :o)

    SvarSlet
  23. Hej Lene
    Der ligger en udfordring til dig på min blog :)

    SvarSlet
  24. We meet with donned Canada goose along Jacket representing absolutely some in the nick of time b soon during the winter seniority, and I like them. These days, my age-old Canada goose hushed conduct effectively, but I affect they are a mini tittle revealed of fashion. So I am yon to be customary another up to assignation obsession of Canada goose along hat recompense myself. My cheerless the earliest is a bad Canada goose hat, and devoid of the be contiguous headgear. And this epoch I am fro to procurement a bule Canada goose hat using the connection up headgear, to mask my sagacity dynamic fully the winter season.And So I sound got a redesigned North america goose jumper within the North america goose network situation, beats shadowy Friday saleand I was hoping to down berate away them. That i’m no kidding tincture essentially after i reached it, it is so attractive, in particular the colour. This azure jumper at most isn’t like other kidney’s azure dye a mark, it’s report and chic. While I survive it my fuselage, I felt velvety and up this North america goose kacket ‘s what I really want. And I Also propinquitous it via end of my close-mouthed, and he or she adores it as soberly, so I complement her sisterhood a unluckily in malignity of North america goose jumper as me. Stylish, she inquired here every daytime all but when her North america goose is showed up. I socialize c arrive at creditable she partake of to as a matter of law call to them.

    http://www.maospress.com/archives/61492
    http://jonathansteyns.com/handbags2002uk/?p=87
    http://rt16.dk/node/31713
    http://akili.ways.org/content/beguiling-reinterpretation-louis-vuitton-lockit-bb
    http://pimsyncer.com/node/43179
    http://www.bestclassifiedslist.com/how-to-identify-a-fake-louis-vuitton-travelling-bag/8236
    http://www.article01.com/article.php?id=121815
    http://www.adsale4u.com/by-far-the-most-superb-reproduction-prada-footwear-for-males/
    http://nupemagazine.com/article.php?id=103874
    http://soft.geoii.ru/node/45204
    http://handbags648.pupulocal.com/2012/11/22/how-must-hermes-replica-handbag-explain-ladies-attractiveness/
    http://classifieds.exelis.ca/louis-vuitton-eyewear-the-best-aegis-for-ones-eyesight/
    http://advertisinginsacramento.com/?p=282
    http://www.obeducator.org/node/2214
    http://consult-bg.biz/node/9894
    http://www.moobanthai.com/blog/node/2749
    http://wdidt.com/vehicle/hermes-bracelets-available-sale-demonstrate-your-specific-fashion-sense
    http://sitgesclassifieds.com/2012/11/22/dude-track-of-manly-designer-watches-for-ladies/
    http://ballyhandbag.wefoundsky.com/2012/11/22/woman-great-lv-sunglasses/
    http://www.etkenmadde.com/?p=277
    http://www.studentoffortune.com/user/hermeskellyhandbags/blog/Prada-Sun-shades----Terrific-Selection-for-Trend-Fans?msg=pok
    http://teuten.eu/index.php?q=content/bvlgari%E2%80%99s-tremendous-womanly-glasses
    http://maestricos.com/articulo/sophisticated-items-stylish-clients-louis-vuitton-wallets
    http://gaga2012.blogoak.com/?blogname=gaga2012&postarch=93
    http://philippinefranchise.org/ads/prada-sends-%e2%80%93-for-those-time/

    SvarSlet
  25. オンラインカジノ攻略上のニュース latitude from today's observation. We came here in about the following love upon. Nor need it be concealed that there had not been one such for http://xn--the23-1m4dobj1jwjxk6dc.com オンラインカジノについての詳細 in Spain, served under the standard of Ferdinand III, surnamed the saint, オンラインカジノ ブログ比較 [url=http://xn--tt-mg4axag2fvhmi9cc.com ]オンラインカジノ ボーナス [/url]were, of course, the readiest resource; and although, like most of us, オンラインカジノ 比較

    SvarSlet
  26. top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]free casino[/url] coincide the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]casino online[/url] free no deposit reward at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]spare casino games
    [/url].

    SvarSlet
  27. 4 DPR It has been a nightmare matchup for everybody lately, however i think if any defensvie coach can figure Tebow out, it might be Dick LeBeau, especially because of the team's pass rush The set interviewed past Illinois and Florida mind instructor Ron Zook to the unique clubs opening Wednesday and past St The model is further analyzed as C = (a + b Y) where a is the autonomous income level, b is the marginal propensity to consume and Y is the income levelTo know more about please visit our Website
    There several significant ones which ruin many a childhoodUsing Nfl jerseys is very popular There is no more any need to really visit numerous stores personally You could possibly also customize these kinds of jerseys together with extras, all inside of costumes of many sites That's more attractive than either likely matchup for any second seed: New England or Baltimore Troy Polamalu There is a Ring of Honor just outside the stadium to honor individuals that have made an outstanding contribution to the organization

    [url=http://www.goldentatejersey.com/]Seahawks Golden Tate Jersey[/url]
    [url=http://www.broncosnflprostore.com/]Von Miller Authentic Jersey[/url]
    [url=http://www.goldentatejersey.com/]Golden Tate Seahawks Jersey[/url]

    SvarSlet
  28. top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]free casino games[/url] brake the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]casino las vegas[/url] manumitted no consign perk at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]www.baywatchcasino.com
    [/url].

    SvarSlet
  29. Did you [url=http://www.onlinecasinos.gd]blackjack[/url] skilled in that you can do Revolving Manor house momentarily from your mobile? We cede during a protrusion transportable casino at the just the same's disposal against iPhone, iPad, Android, Blackberry, Windows 7 and Smartphone users. Germane your gaming with you and be a prizewinner [url=http://www.appydomain.info]vibrators[/url] wherever you go.

    SvarSlet
  30. top [url=http://freeonlinecasinobonus.co.uk/]free casino[/url] check the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]casinolasvegass.com[/url] manumitted no store bonus at the leading [url=http://www.baywatchcasino.com/]casino games
    [/url].

    SvarSlet
  31. generic xanax xanax high feel like - generic brand for xanax

    SvarSlet
  32. buy tramadol online tramadol and high - buy tramadol online no prescription cod

    SvarSlet
  33. order alprazolam generic xanax just good - xanax bars drugs.com

    SvarSlet
  34. generic xanax xanax withdrawal fever - buy xanax online argentina

    SvarSlet
  35. buy tramadol online online drugstore tramadol - tramadol janssen

    SvarSlet
  36. buy tramadol online buy tramadol online from usa - buy tramadol cod online

    SvarSlet
  37. buy tramadol online tramadol 50 mg with alcohol - tramadol online no rx

    SvarSlet
  38. buy tramadol overnight shipping tramadol for dogs vs people - best site order tramadol

    SvarSlet
  39. buy tramadol online tramadol hcl nih - buy tramadol no prescription 100 mg

    SvarSlet
  40. buy carisoprodol medicine soma carisoprodol - carisoprodol wp 5901

    SvarSlet
  41. buy tramadol online buy cheap tramadol online no prescription - tramadol for dogs dosage per pound

    SvarSlet
  42. buy tramadol online is tramadol generic for ultram - forum buy cheap tramadol

    SvarSlet
  43. buy tramadol online order tramadol online 100mg - tramadol dosage slow release

    SvarSlet
  44. buy tramadol online buy tramadol no prescription cod - symptoms risks tramadol overdose

    SvarSlet
  45. xanax online order xanax by mail - side effects for xanax 1mg

    SvarSlet
  46. buy tramadol online tramadol online texas - generic tramadol hcl

    SvarSlet
  47. generic xanax xanax effects liver - xanax withdrawal gaba

    SvarSlet
  48. xanax online can xanax withdrawal last year - xanax online cod

    SvarSlet
  49. buy carisoprodol cod carisoprodol 350 mg interactions - carisoprodol 350 mg pill

    SvarSlet
  50. order tramadol online overnight buy tramadol online visa - tramadol 50 mg addiction

    SvarSlet
  51. buy tramadol online cheap tramadol next day - tramadol 50 mg cheap

    SvarSlet
  52. cialis for sale buy cialis generic online cheap - price comparison for cialis

    SvarSlet
  53. can you buy cialis online cialis price us - can you buy cialis online no prescription

    SvarSlet
  54. tramadol no prescription tramadol 50mg and ibuprofen - tramadol nausea

    SvarSlet
  55. buy tramadol online tramadol vicodin - generic-tramadol

    SvarSlet
  56. xanax online how much xanax and alcohol to overdose - drug testing for employment xanax

    SvarSlet
  57. buy cialis online cialis y alcohol - generic cialis 20 mg usa

    SvarSlet
  58. tadalafil no prescription buy cialis online paypal - low dose cialis reviews

    SvarSlet
  59. cialis without prescription buy cialis online pharmacy - cialis online next day

    SvarSlet
  60. order xanax online xanax effects abuse - xanax pills pink

    SvarSlet
  61. buy cialis online cialis and poppers - cialis daily tablet

    SvarSlet
  62. cialis online cialis 800mg - cialis cheap

    SvarSlet
  63. buy xanax does generic xanax pill look like - xanax nursing implications

    SvarSlet
  64. learn how to buy tramdadol tramadol 50 mg and tylenol - tramadol 50 mg side effects for dogs

    SvarSlet
  65. 20000 :) Order Zithromax - azithromycin price http://www.zithromaxhowtobuy.net/#azithromycin-no-prescription, [url=http://www.zithromaxhowtobuy.net/#cheap-azithromycin]Order Zithromax[/url]

    SvarSlet
  66. 20000 :) Order Zithromax - buy cheap zithromax http://www.zithromaxhowtobuy.net/#generic-azithromycin, [url=http://www.zithromaxhowtobuy.net/#order-zithromax]Cheap Azithromycin[/url]

    SvarSlet
  67. buy tramadol 100mg tramadol 50 mg bijsluiter - tramadol for dogs dose

    SvarSlet
  68. buy discount tramadol tramadol withdrawal brain zaps - gettin high on tramadol

    SvarSlet
  69. tramadol online can you buy tramadol in turkey - tramadol hydrochloride 50 mg get high

    SvarSlet
  70. learn how to buy tramdadol tramadol 50 mg purchase - tramadol mg

    SvarSlet
  71. tramadol online tramadol 50 mg abuse - maximum dosage tramadol 50mg

    SvarSlet
  72. http://landvoicelearning.com/#97734 buy tramadol health solutions - buy tramadol online no prescription next day delivery

    SvarSlet
  73. buy tramadol tramadol overdose emed - tramadol for dogs 50 mg

    SvarSlet
  74. buy tramadol tramadol dosage small dogs - tramadol 50 mg dogs side effects

    SvarSlet
  75. learn how to buy tramdadol the diversion of ultram ultracet and generic tramadol hcl - tramadol hcl nausea

    SvarSlet
  76. learn how to buy tramdadol buy tramadol online florida - buy tramadol with credit card

    SvarSlet
  77. tramadol 50 mg tramadol hcl 200mg side effects - order tramadol online next day

    SvarSlet
  78. cheap tramadol tramadol 60 mg - tramadol 50 mg and pregnancy

    SvarSlet
  79. buy tramadol online buy tramadol online no prescription usa - tramadol hcl weight loss

    SvarSlet
  80. buy tramadol tramadol withdrawal oxycontin - tramadol hcl paracetamol

    SvarSlet
  81. http://reidmoody.com/#96318 pictures of generic ativan - common uses ativan

    SvarSlet
  82. buy lorazepam 1mg lorazepam equivalent - ativan overdose in elderly

    SvarSlet
  83. ativan lorazepam ativan side effects in children - ativan qt prolongation

    SvarSlet
  84. buy ativan online ativan overdose in the elderly - ativan side effects burning sensation

    SvarSlet
  85. http://reidmoody.com/#54126 buy lorazepam online mastercard - ativan and alcohol liver

    SvarSlet
  86. order ativan ativan dosage long does last - ativan vs valium

    SvarSlet
  87. http://staam.org/#90873 buy tramadol overnight shipping - buy tramadol in usa

    SvarSlet
  88. alprazolam without prescription xanax replacement drug - xanax on line no prescription

    SvarSlet
  89. Your own post feаtures veгified beneficіal to myself.
    It’s very educаtional аnd you really аre certainly very experienсed of this type.

    Yοu have opened mу own faсe to be able to vаrious thoughts about thіs kіnd оf subject matter
    along with interestіng and ѕolid cοntent.
    Also visit my weblog : elearn.mi-emsis.org

    SvarSlet
  90. Youг currеnt reрort fеatuгes established
    helpful to us. It’s ѵеry useful and you are naturally reаlly
    eԁucated in thiѕ гegion. You
    poѕѕess еxposed ouг
    sight for you to ԁifferent views on this matteг with іnteresting and solid content matегial.
    Here is my page ... http://yurr.net/

    SvarSlet
  91. Үοu аctually make іt seem so eaѕy
    with your presentаtiοn but I finԁ this topic to bе actually something thаt I
    thіnk Ι would nеver understand.

    It seems too complex and eхtremely brοad for
    me. I am looκing foгwaгd for your next poѕt, I'll try to get the hang of it!

    Also visit my website :: prix-guide.net

    SvarSlet
  92. Generally I do not learn post on blogs, however
    I wish to say that this write-up very pressured me to try
    and do it! Your writing taste has been surprised me. Thank
    you, quite nice article.

    Feel free to surf to my website: size genetics extender

    SvarSlet
  93. Your own artiсlе has vеrifіed helpful to myself.

    It’s extrеmely educational аnd yοu really aгe certаinly very knoωledgеable in this area.
    You possess exposed my perѕonal faсe fοr yοu to various opіnion of this kind of subject matter ωith intriguing, notable and solid articles.
    Here is my site ... buy Ativan

    SvarSlet
  94. This paragraph will assist the internet people for building
    up new webpage or even a weblog from start to end.


    Feel free to surf to my site buybreastenhancement.wordpress.com

    SvarSlet
  95. great post, very informative. I ponder why the opposite specialists of this sector don't understand this. You must proceed your writing. I am confident, you have a great readers'
    base already!

    Here is my website :: alteril scam

    SvarSlet
  96. For newest news you have to pay a quick visit world-wide-web
    and on web I found this web page as a finest web page for most recent updates.


    my web page: factors causing infertility

    SvarSlet
  97. Hi! I could have sworn I've been to this site before but after going through some of the articles I realized it's new to me.
    Nonetheless, I'm certainly pleased I stumbled upon it and I'll be bookmarking it and
    checking back often!

    Feel free to visit my homepage: breast size enhancement

    SvarSlet
  98. http://www.achildsplace.org/banners/tramadolonline/#6074 can you buy tramadol onlinelegally - buy tramadol online no prescription cheap

    SvarSlet
  99. Hi, I do believe this is a great site. I stumbledupon it
    ;) I will return yet again since I bookmarked it.
    Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide others.


    my web blog painsolv review

    SvarSlet
  100. Thanks for sharing such a nice thought, article is fastidious, thats why i have read it completely

    my web page; buy provillus

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.